Accesorii

#caciuli de iarna #caciula #stil #fular #manusi #accesorii iarna #accesorii iarna 2012

5 accesorii pentru iarna chic si calduroase

In cazul in care te-ai plictisit deja de achizitiile facute in luna noiembrie pentru anotimpul rece, poti oricand sa te orientezi catre ale piese vestimentare aliniate celor mai noi tendinte ale sezonului. Diversitatea alternativelor pe care influentele in curs ti le ofera nu iti permite sa te rezumi la tinute monotone, iar frigul nu este nici el o scuza. Iata 5 accesorii pentru iarna chic si calduroase, menite sa iti asigure aparitii zilnice de senzatie.

Imprimeurile, aplicatiile din blana, combinatiile duble de culori, fularele XXL si caciulile impletite sunt la moda, te tin departe de disconfortul termic si isi gasesc locul intr-un numar generos de tinute. Iarna aceasta se poarta doar accesoriile chic.

1. Esarfa cu imprimeu

Vrei sa dai un aspect nou-nout paltonului negru pe care il porti deja de trei ani incoace? Asorteaza-l cu o esarfa lunga din casmir, cu imprimeu in zig-zag. Alege nuante placute si usor de adaptat mai multor ansambluri vestimentare, precum roz pal si purpuriu, oranj si rosu coral , bej si ciocolatiu.

2. Manusi cu aplicatie din blana

Inlocuieste-ti vechile manusi cu o pereche noua tricotata, cu aplicatie din blana ecologica in zona incheieturii. Elegante si practice in acelasi timp, aceste accesorii se vor potrivi de minune cu orice tinuta: lejera sau pretioasa.



Foto: ivstatic.com

3. Caciula in doua nuante

Blocurile de culori sunt in voga si confera un aspect deosebit accesoriilor tale. Prin urmare, vei fi incantata de o caciula impletita din mohair, in doua nuante: crem si cafe-au-lait, bej si roz pal si mov etc.

Colectia de iarna Asos contine un astfel de model feminin si simpatic:

4. Fularul XXL

Confortabil, moale si calduros, fularul XXL este suficient de lung pentru a-l infasura de doua ori in jurul gatului. Insoteste cu brio o haina clasica si ii adauga un plus de farmec. O nuanta de rosu-caramiziu ar putea fi o varianta inspirata, mai ales din prisma tendintelor in curs.



Foto: ivstatic.com

5. Bereta- leopard

Beretele exprima eleganta pariziana prin propria lor natura. Opteaza pentru un model animal print (preferabil, inspirat din blana leopardului) si vei traversa zilele friguroase cu stil.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare