Accesorii

#bijuterii din argint #argint #bijuterii

3 motive pentru care sa alegi bijuteriile din argint

Unele persoane spun despre bijuteriile de argint ca sunt prea scumpe, iar pe de alta parte sunt unii oameni care cred ca nu sunt suficient de pretioase. Insa, noi credem ca exista cel putin 3 motive pentru care acestea nu trebuie sa lipseasca din colectia de bijuterii argint atat a femeilor, cat nici din cea a barbatilor.

 

Gama de bijuterii argint 925 este considerata a fi la moda de cativa zeci de ani, fiind initial realizata pentru conducatori si case regale. In prezent, acestea se adreseaza tuturor iubitorilor de bijuterii din argint, existand acum mai multe modele care sunt dedicate fiecarui tip de persoana si stil. Iata 3 motive pentru care bijuteriile de argint sunt un must in orice colectie:

1. Durabilitate

Atunci cand aveti grija de bijuteriile din argint acestea se pot pastra intr-o stare cat mai buna o viata intreaga. Unele dintre piesele de argint pot fi lasate chiar mostenire din generatie in generatie. Cu siguranta cei care au mostenit de la buncii lor bijuterii pot regasi si elemente din argint care s-au pastrat excelent.

2. Nu se demodeaza usor

Piesele statement de argint precum cerceii, bratarile si colierele fine, simple sau cele ce prezinta cateva pietre pretioase mici, nu se vor demoda niciodata, iar investitia in acest tip de bijuterii se va dovedi mai mult decat una avantajoasa.

3. Diversitate de modele

Pentru ca argintul este un metal relativ moale este usor pentru bijutieri sa experimenteze diverse forme si design-uri, ceea ce faciliteaza aparitia in mod constant a noi modele. Daca sunteti in cautarea unui medalion, a unei bratari sau a unui inel, exista mii de optiuni.

Fie ca sunteti in cautarea unui accesoriu de zi cu zi, fie ca va doriti o piesa atemporala, cu siguranta veti gasi o bijuterie din argint care sa para facuta special pentru voi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare