Accesorii

#plaja #accesoii plaja #bagaj plaja #geanta plaja

10 lucruri pe care trebuie sa le ai cu tine atunci cand mergi la plaja

E vara, e soare, vreme numai buna de bronzat. Daca nu ti-ai cumparat inca o geanta incapatoare, e timpul sa o faci. Pentru ca iata ce trebuie sa iei cu tine atunci cand pornesti in pasi rapizi spre plaja:

1. O sticla cu apa

O sticla cu apa este printre primele lucruri pe care trebuie sa le pui in kit-ul tau de plaja. Pe caldura, hidratarea este foarte importanta daca vrei sa te simti bine, iar pielea ta sa ramana frumoasa. Daca nu iti place apa plata, ca sa iti fie mai usor, pune in sticla cateva frunze de menta proaspata si apa va capata o aroma placuta, astfel ca va fi mai usor de baut.

2. O crema cu factor de protectie UV

Si pentru ca ti-ai propus ca vara aceasta sa pleci de la mare cu un bronz frumos, ai grija sa nu te arzi. Aplica pe piele o crema cu factor de protectie 40 si iti vei feri astfel pielea de pete, riduri si arsuri.

3. Servetele uscate

Pe caldura, pielea transpira si in acelasi timp produce mai mult sebum. Pentru a evita ca pielea ta sa fie prea strlucitoare din cauza grasimii, trebuie sa ai mereu la tine un pachet de servetele uscate si, eventual, unul de servetele umede.

4. Un balsam hidratant

Evita sa folosesti un ruj cat stai la soare. Insa un balsam de buze este absolut necesar pentru a ca pielea sa nu se usuce. Foloseste un balsam hidratant sau pe baza de gel de aloe vera sau chiar crema de galbenele.

5. Apa termala

Un spray cu apa termala iti va fi mai util decat te-ai fi gandit. Un puf pe fata si te vei simti mai racorita. In plus, apa termala va hidrata pielea, iar bronzul va fi uniform.

6. Ochelari de soare

Daca iti protejezi ochii de razele puternice ale soarelui vei evita astfel si durerile de cap provocate de radiatiile ultraviolete. In plus, ochelarii de soare previn si aparitia ridurilor fine.

7. Pantofi neopren

O pereche de pantofi neopren te vor feri de zgarieturile sacaitoare provocate de scoicile sparte, astfel ca vei putea merge linistita prin apa.

8. Palarie sau esarfa

Protejeaza-ti capul de razele soarelui. O palarie cu boruri late sau o simpla esarfa prinsa in jurul capului iti vor face mult bine.

9. Carti sau reviste

Si pentru ca ai de gand sa lenevesti la soare mai mult timp, pentru a combate plictiseala ia cu tine o carte sau doua trei reviste, ca sa ai ce rasfoi.

10. Gel antibacterian

Si nu in ultimul rand, strecoara in geanta si un gel antibacterian cu care sa iti poti curata mainile in caz de nevoie.

Sursa foto: crazy-frankenstein.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului