Accesorii

#ochelari de soare tendinte #ochelari de soare 2018 #modele ochelari de soare #ochelari de soare

Vrei sa iti iei ochelari de soare? Afla ce se poarta anul acesta!

Daca iti place sa iti cumperi mereu articole de imbracaminte sau accesorii la moda, cu siguranta te intereseaza catre ce directii se indreapta domeniul fashionului in fiecare sezon. Fie ca alegi sa iti faci cumparaturile online sau preferi sa te ratacesti prin magazine, e de la sine inteles ca nu vei accepta orice in dulapul tau, ci vei prefera sa ceri mai intai parerea celor avizati din moda. Revistele de moda au stabilit deja trendurile anului 2018 in materie de ochelari de soare pentru barbati, asa ca, daca esti curios sa afli ce tip de rama se poarta anul acesta, ai ajuns unde trebuie, pentru ca iti vom spune in cele ce urmeaza.

Ochelari tip aviator

Aceasta rama devenita celebra dupa rolul exceptional jucat de Tom Cruise in filmul cu acelasi nume ramane in trend si anul acesta. De fapt, e posibil ca ochelarii de tip aviator sa nu iasa niciodata de pe scena modei, pentru ca sunt un tip de ochelari care se potrivesc pe toate fizionomiile. Purtati in combinatie cu un outfit casual sau unul rock, te va ajuta sa fii cool si sa intorci priviri.

Ochelari cu rama rotunda

Foarte populara printre vedete, acesti ochelari sunt potriviti pentru tine daca ai un stil de viata inspirat din vietile artistilor. Persoanele boeme si cele cu spiritul liber prefera ramele rotunde, mai ales in combinatie cu vestimentatia denim. Creatorii de moda le-au ales tot pe acestea inca de acum doi ani pentru defilarile de la marile prezentari si le-au pastrat pana astazi in preferinte.

Ochelari cu rama patrata sau dreptunghiulara

Acest tip de ochelari este potrivit pentru tine daca ai fata ovala. Ar trebui sa te bucuri, pentru ca e fizionomia careia i se potrivesc aproape orice tip de ochelari de soare. Intre marginile fetei alungite, intre barbie si frunte se va crea un echilibru perfect cu ajutorul liniilor drepte.

Ochelari cu rama retro

Daca ai un stil vestimentar cat mai aproape de termenul de hipster, atunci acesti ochelari ti se potrivesc de minune. Cu rame care amintesc de motociclistii din anii '60-'70, cand erau la moda masinile decapotabile, iar ochii aveau nevoie sa fie protejati complet de vant sau picaturi de ploaie.

Ramane la latitudinea ta alegerea culorii lentilelor, in functie de sensibilitatea ochilor tai si a activitatii pe care o ai. Daca obisnuiesti sa petreci foarte mult timp in soare, e bine sa optezi pentru lentile inchise la culoare si neaparat polarizate, care sa iti protejeze ochii si sa nu le permita sa oboseasca prea repede. Iar daca nu stii ce sa alegi, mergi pe o varianta clasica si nu vei da gres niciodata. Protejeaza-si ochii cu produse de calitate si nu cumpara ochelari de soare din orice loc, pentru ca aceia iti pot distorsiona imaginea si poti ajunge sa iti strici vederea!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului