Accesorii

#ceasuri online #top watch #ceasuri de vara #swatch 2015 #colectie ceasuri # ceas swatch

Vara se poarta ceasurile Swatch

Accesoriile de vara trebuie sa se adapteze si ele atmosferei plina viata si culoare a anotimpului calduros. Iar ceasurile de mana nu fac exceptie. Gama de ceasuri Swatch a fost adaptata, astfel incat ai ocazia acum sa alegi dintr-o multime modele perfecte pentru vara.

Tendinte de sezon

Anul acesta vei reusi mult mai usor sa iti asortezi ceasul cu tinuta sau chiar cu manichiura. Si asta intrucat ceasurile Swatch din colectia de vara 2015 sunt colorate in nuante vii. Ceasul de dama Swatch GS124 este un bun exemplu in acest sens. Galben, roz, rosu, turcoaz sau verde lime sunt culorile care iti vor inveseli fiecare zi. In plus, e imposibil ca ele sa nu se regaseasca si in garderoba ta pentru acest sezon.

Ceasul de dama Swatch SUOW707 are si el un design foarte creativ. Fursecurile macarons imprimate atat pe cadran, cat si pe curea transforma acest ceas intr-un accesoriu hazliu de care te vei desparti cu greu. In plus, este rezistent la apa, astfel incat il poti “uita” fara grija la mana atunci cand faci dus sau cand te racoresti in piscina.

Un ceas extrem de feminin si care are cu adevarat un aspect dulce este modelul Swatch LP135B. Cureaua multicolora, realizata din margele asemanatoare bomboanelor din zahar, este foarte frumoasa, tranformand ceasul intr-un accesoriu usor de purtat cu o multime de tinute.

Un design deosebit are si ceasul barbatesc Swatch SUOS101. Materialul transparent din care este realizat lasa la vedere tot mecanismul ceasului, ceea ce il face de-a dreptul inedit.

De ce sa alegi un ceas Swatch

Avantajele de a purta un ceas Swatch sunt multiple. Trebuie sa amintim in primul rand mecanismele elvetiene folosite, renumite pentru tehnologia moderna si inalta precizie. Apoi, materialele din care sunt realizate. Si vorbim aici numai despre materiale ultra rezistente atat la purtari indelungate, cat si la socuri, soare sau apa. In plus, ceasurile swatch nu sunt nici pe departe atat de scumpe precum ai putea crede, intrucat la realizarea lor sunt utilizate materiale moderne, dar foarte economice, care le transforma in ceasuri accesibile oricarui buzunar.

Toata gama de ceasuri din colectia Swatch a lui 2015, atat de dama, cat si barbatesi, o gasesti in magazinul online topwatch.ro. Un avantaj suplimentar de care beneficiezi daca achizitionezi un ceas Swatch de la TopWatch este reprezentat de faptul ca, prin "Garantia Premium", in cazul in care se defecteaza, iti este inlocuit cu unul nou! Comanda se face extrem de simplu pe site, iar la achizitiile de peste 400 de lei, transportul este gratuit.

Sursa foto: swatch.com

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare