Accesorii

#ceasuri #ceas de mana

Un nou brand de ceasuri. Tu ai aflat de el?

 

 

 

 

 

Am ajuns in punctul in care totul se misca cu pasi repezi, tot ce ne inconjoara se dezvolta atat de repede incat cateodata ne este greu sa mai tinem pasul, pentru ca da, vrem sa fim mereu acolo, sa fim primi care adopta trend-ul, noutatea.

Daca vorbim despre moda, aceasta este cea mai schimbatoare si inovativa dintre toate segmentele care se dezvolta cu pasi repezi chiar in ochii nostri, dar este si cea mai la indemana noastra, pentru ca sunt o multitudine de magazine care ne asteapta la cumparaturi cu cele mai noi colectii de haine, accesorii etc.

Gandindu-se tocmai la schimbarile rapide in moda care se fac si la faptul ca oamenii pun accentul tot mai mult pe aspectul fizic si a hainelor purtate dar si pe detaliile care le completeaza, cei de la GUESS Roamania s-au gandit sa aduca pe piata ceasurilor o imbunatatire si sa le puna la dispozitie celor care sunt infometati de moda si pentru care detaliile conteaza, un brand de ceasuri revolutionar, ce iti da posibilitatea sa iti accesorizezi tinutele cu un ceas ce se va integra perfect.

Motto-u lor este “For every occasion there is at least one Wesse”, asta insemnanad ca pentru fiecare tinuta pe care o abordezi in functie de evenimentul la care participi sa ai si un ceas potrivit.

Pentru ca se vrea ca fiecare client sa aiba mai mult de un ceas Wesse, dat fiind motto-ul acestora, preturile sunt foarte moderate, sunt accesibile fiecarui buzunar, iar modelele sunt diversificate, pentru fiecare stil de imbracaminte exista cel putin o colectie, unde o sa gasesti un ceas potrivit tinutei tale, pentru ca sunt disponibile in multe culori si nuante ( argintiu, auriu, rosegold), astfel incat cel ales de tine sa se integreze complet in tinuta, atat coloristic cat si ca stil.

Atat in categoria ceas dama cat si ceas barbat o sa gasesti un numar foarte ridicat de modele de ceasuri, au chiar ceasuri identice ca si model, dar de dimensiuni diferite, mai mici pentru ceasurile de dama si mai mari pentru cele de barbat. Aceste seturi pe care ti le poti compune tu insuti sunt perfecte pentru cuplurile ce vor sa afiseze o imagine fashion sau care pur si simplu vor sa surprinda persoana iubita cu un cadou pe care sa-l impartaseasca.

Aceste ceasuri “pereche” au un design aparte, foarte popular anul acesta in randul ceasurilor, ele se prezinta pe o curea tip mesh, un cadran minimalist, si o forma a geamului ce il acopera putin curbata, ce ii da un aer neomodernist.

Daca vrei si tu sa arunci o privire peste ceasurile de la Wesse poti intra pe site-ul lor official wessewatches.com unde vei intelege ideea lor pe deplin si te vei delecta cu o multitudine de modele de ceasuri, dar si pe site-ul official de ceasuri Guess in Romania Ceasmania.ro

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare