Accesorii

#bijuterii #accesorii #genti

Genti, bijuterii si accesorii speciale pentru tine pe Azzibo.ro

Azzibo.ro este locul unde poti gasi cadoul perfect pentru persoana iubita, pornind de la ideea ca o femeie nu are niciodata suficient de multe accesorii si in concluzie este incantata de fiecare data cand primeste asa ceva. Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru ambalarea si livrarea adoului, vom avea noi grija sa arate cat mai frumos si sa ajunga la timp acolo unde trebuie, insotit de mesajul tau special.

Ceea ce ne dorim noi de fapt este sa realizezi ca prin intermediul accesoriilor noastre poti deveni in fiecare zi alta femeie si pe de alta parte sa ai siguranta ca poti face acest lucru prin intermediul unor servicii de buna calitate, alaturi de o echipa de profesionisti.

SC Lamontte Worldwide Groupe SRL, are placerea sa va anunte ca astazi 07.11.2013, lanseaza magazinul online www.azzibo.ro, magazin ce comercializeaza numai accesorii atent selectionate din materiale de calitate superioara: genti din piele naturala, esarfe deosebite din matase naturala si bijuterii in tendinte.

Deoarece este un moment special pentru Azzibo, va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi cu nenumarate surprize. Astfel ca, pentru primii 100 de clienti care achizitioneaza produse ce insumeaza minim 250 lei, am pregatit cate un cupon cadou, in valoare de 40 de lei (poate fi utilizat pana la sfarsitul anului) si transport gratuit.

De asemenea, trebuie sa stiti ca dincolo de brand-ul Azzibo veti gasi o adevarata echipa de speciaisti, cu o experienta de aproximativ 7 ani in domeniul fashion-retail, care va fi la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori veti avea nevoie de sfaturi, consiliere sau veti avea nelamuriri vis-a-vis de produsele sau serviciile noastre si nu numai.
Totodata, ne asiguram ca de fiecare data calitatea superioara sa fie ceea ce defineste produsele Azzibo.

Vei gasi la noi o diversitate de modele, culori, marimi de genti din piele naturala, iar pentru esarfe cuvintele nu pot fi suficient de expresive, asa ca te lasam sa descoperi singur abundenta variantelor de design din care cu siguranta iti va fi foarte greu sa alegi. Nu in ultimul rand, bijuteriile sunt cele care iti vor completa tinuta si te vor face sa te simti mereu alta.

Am incercat sa includem in paginile noastre, aproape tot ce este necesar pentru o accesorizare perfecta, eleganta, moderna si distinsa. Cu noi vei fi UNICA in fiecare zi!

In concluzie desi suntem noi pe piata online dorim sa intram rapid in inimile clientilor nostri si ne propunem sa facem acest lucru prin produse de buna calitate si mai ales prin servicii de exceptie.

Cum bine spunea Bussines Development Manager-ul nostru: "Daca am fi crezut ca e usor nu ne-am fi apucat, am intrat in acest bussines fiindca ne plac provocarile si suntem siguri ca ne vom impune prin seriozitate, perseverenta si foarte multa munca".

Ne dorim sa-ti fim prieteni si sa fim alaturi de tine in fiecare zi cu o gama variata de accesorii, care sa-ti asigure o tinuta in tendinte, eleganta, distinsa si armonioasa.

Cu Azzibo vei iesi din anonimat!

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi magazinul accesand www.azzibo.ro si nu in ultimul rand iti dorim: Cumparaturi placute!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului