Accesorii

#sandale #tocuri #tendinte #vara

Trend alert: tocurile pisicuta

Tocurile ametitor de inalte si-au pierdut locul pe prima pozitie din topul incaltarilor trendy de anul acesta.
Anul acesta, tocurile pisicuta, inalte de 3-5 centrimentri, sunt  primele in topul preferintelor doamnelor din intreaga lume care doresc sa completeze o tinuta eleganta si trendy fara efort. 

Astfel, ia o pauza de la incaltamintea ta naucitor de inalta si indreapta-ti atentia spre pantofii si sandalele cu toc pisicuta, care au fost transformate de marii designeri ai podiumului international in adevarate must-have-uri ale sezonului. 

Avantajul acestor incaltari este ca sunt in acelasi timp confortabile si stylish. Ai grija insa, pentru a face aceasta tranzactie trebuie sa tii cont de cateva detalii in fashion care sa te ajute sa capeti un look cat mai trendy. Nu este suficient sa porti tocuri pisicuta atata vreme cat combinatiile pe care le faci nu sunt tocmai cele mai indicate.www.asos.com

• Cele care doresc sa-si puna in evidenta formele feminine, vor fi  mai mult decat incantate de aceste incaltari. Deosebit de tocurile stilettos care pun accent pe inaltime, alungindu-ti silueta, tocurile pisicuta iti scoate in evidenta feminitatea si formele voluptoase pline de sex-appeal. Asorteaza astfel aceste tocuri retro cu rochii si fustite in stilul anilor `50-`60 si vei creea un look sexy si modern in acelasi timp.

• Incaltamintea cu toc de pisicuta este perfecta pentru a-ti reda confortul necesar indeplinirii activitatilor zilnice. Mai mult decat atat, cu ajutorul lor poti creea un outfit romantic fabulos. De altfel, este alegerea perfecta pentru novicele in lumea tocurilor care vor sa faca trecerea de la incaltarile joase la cele ametitor de inalte fara prea multe batai de cap.www.asos

• Modelele gandite de designeri pentru aceste incaltari sunt dintre cele mai moderne si trendy, ca atare nu te gandi ca vei capata un look invechit daca le porti.  Fie ele decupate, cu franjuri, fermoare sau cureluse, incaltarile cu tocuri pisicuta iti vor conferi un look extravagant si modern indiferent de varsta pe care o ai.

• Daca doresti sa adopti un look si mai indraznet poti combina trend-ul sandalelor pisicuta cu cel al sosetelor de vara. Asorteaza astfel  sosesetele tale cu modelul si culoarea sandalelor pisicuta si creeaza o tinuta vintage de invidiat. Simte-te libera sa accesorizezi aceste detalii de fashion cu o rochie florala de vara sau cu o pereche de pantaloni scurti matasosi si vei face senzatie vara aceasta.www.refinery29.com, www.papermichelle.com

 

Foto : www.iwantigot.geekigirl.com




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare