Accesorii

#ghete #tendinte #vara #stat

Trend alert: ghetele de vara

In trecut, ghetele nu reprezentau chiar cea mai buna optiune pentru a-ti completa o tinuta de vara. Insa, anul acesta, noul trend al ghetutelor de vara a daramat aceasta regula.

Specialistii din moda ne indeamna astfel sa facem tranzactia de la primavara la vara cu ajutorul unei perechi de ghete stylish create in asa fel incat sa ne faca pe noi sa ne simtim confortabil si sa aratam superb in acelasi timp.

Probabil ca ti se pare ciudat ca abia ce ai iesit din ghetele tale de iarna, odata cu primavara, sa trebuiasca te incalti din nou cu ele, desi afara sunt 40 de grade. Te intelegem de altfel, picioarele tale trebuie sa fie aerisite si sa se simta confortabil mai mult decat oricand, in aceasta perioada caniculara. Insa tocmai lucrul acesta este uimitor la ghetutele de vara:  sunt facute in asa fel incat sa nu simti disconfortul caldurii si vin cu modele foarte moderne care te vor transforma cu siguranta in cea mai stilata femeie a sezonului.

 

Ghetele cu siret

 

Acest model de ghete vine de obicei cu un toc foarte inalt. Fiind stranse bine pe picior si reglate cu ajutorul siretului, aceste ghete te vor face sa te simti confortabil si in siguranta atunci cand mergi pe tocuri si vor adauga centrimetri in plus inaltimii tale, ceea ce nu poate fii decat imbucurator. Asorteaza-le cu o pereche de pantaloni scurti de vara sau cu o pereche de pantaloni dintr-un material matasos si vei creea un look de senzatie.

Fiind decupate in fata nu trebuie sa-ti faci griji ca-ti va transpira piciorul, ci din contra se va simti aerisit si confortabil, asta si gratie materialului folosit. Fiind fixate bine pe glezna, nici nu vei simti ca mergi pe tocuri de 15 cm de exemplu. Combina ghetele cu siret cu blugi sau cu o tinuta cool de cocktail si te vei simti foarte stylish.www.nordstrom.com, www.asos.comwww.asos.com

 

Ghete perforate

 

Acest tip de ghete sunt cele mai populare cand vine vorba de trendul ghetelor de vara. Probabil lucrul acesta vine si de la ideea ca au calitatea de a se potrivi cu orice tip de tinuta sau silueta. Aceste ghete sunt in acelasi timp si feminine si practice, deci ce am putea cere mai mult?

Asorteaza o pereche de ghete perforate cu rochii sau fuste mini sau de ce nu cu o rochie lunga pentru un look mai romatic. Poti de asemenea sa combini aceste incaltari si cu pantalonii scurti sau chiar cu „ little black dress ”. Vei creea astfel o tinuta extravaganta si originala.www.net-a-porter.com, www.forever21.com www.bootsaholic.com

 

Foto : www.intheircloset.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului