Accesorii

#costum de baie #retro #accesorii de plaja

Trend alert: costumul de baie retro

Vintage sau Burlesque, stilul retro este vedeta sezonului cald anul acesta. Un nou segment care s-a alaturat acestei tendinte este cel al costumelor de baie inspirate din anii `60-`70. Astfel, daca esti o mare fana a stilul anacronic in moda alege sa-ti completezi garderoba vara aceasta cu un costum de baie care sa-ti aminteasca de rafinamentul si delicatetea feminina de acum cateva decade.

Trage cu ochiul la modelele prezentate mai jos si alege-ti costumul de baie potrivit tie care sa-ti flateze silueta si sa aduca un strop de extravaganta zilelor tale insorite de plaja.

 

Costumul de baie cu snur dupa gat

 

Acest articol vestimentar aminteste foarte mult de preferinta designerilor din anii `60-`70 de a pune accent pe talia si decolteul unei siluete feminine. Formele voluptoase sunt astfel in centrul atentiei si micile imperfectiuni camuflate inteligent. Pentru un plus de eleganta, alege varianta alb-negru.www.asos.com, www.jcrew.com

 

Costumul de baie cu talie inalta

 

Acesta este de departe unul dintre cele mai ingenioase costume de baie din sectiunea retro si asta gratie multiplelor sale beneficii.

Unul dintre acestea ar fi capacitatea sa de a ascunde partile proaste si de a le descoperi pe cele bune. Fiind cu talie inalta, acest model de costum de baie accentueaza talia dar in acelasi timp acopera un abdomen mai putin lucrat.

Un alt avantaj al sau ar fi varietatea de culori si print-uri ale modelelor, reusind astfel sa creeze un look boho, romantic sau unul elegant si clasic in functie de preferintele tale.www.asos.com

 

Costumul de baie cu volanase

 

Distractiv si feminin in acelasi timp, costumul de baie cu volanase este perfect pentru femeile care vor sa-si scoata in evidenta formele si silueta perfecta. Cu snur dupa gat sau nu, aceasta piesa vestimentara arata fabulos pe un corp bronzat si armonios lucrat. Modelele din care sa alegi sunt variate, oferindu-ti astfel posibilitatea de a te juca cu nuantele, piesele decorative si accesoriile.

Alege acest costum de baie si da viata anilor `60-`70 in care ideea de a-ti expune cat mai mult corpul si de-ati arata formele perfecte era una dintre cele mai mari ambitii ale unei domnisoare sau doamne.

In plus, costumul de baie cu volanase va da voie pielii tale sa respire natural pe perioada verii. Alege materialele fluide si racoroase pentru un plus de confort.www.bloomingdales.com, www.asos.com

 

Foto : www.pinupgirlclothing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului