Accesorii

#bijuterii #accesorii #set de bijuterii #ingrijire bijuterii

Top bijuterii pe care sa le porti cu precautie

Riscurile in materie de moda nu exista doar la nivel figurativ. Anumite articole vestimentare si accesorii pe care alegem sa le purtam ne pot ameninta integritatea fizica in cel mai propriu mod cu putinta. Asadar, daca doresti sa te imbraci periculos, designerii au avut grija sa-ti puna la dispozitie toate resursele necesare. Dintre acestea, o serie de bijuterii inedite si la mare cautare in randul clientelor excentrice presupun multa precautie din partea purtatoarelor.

Desi am fi tentati sa credem ca natura delicata a femeii ar impiedica reprezentantele sexului frumos sa-si completeze tinuta cu detalii ascutite si grotesti in adevaratul sens al cuvantului, iata cateva piese de bijuterie foarte atragatoare pentru publicul feminin.

 

Colierul- spada

Noir Jewerly se bucura de un succes neasteptat datorita colierului "Beatrice", o spada in miniatura care ameninta bustul celei care il poarta cu lama sa lunga si ascutita.
 

Inelul Dragon

Inelul din aur alb de 23 de karate, creatie Dominic Jones, poate functiona perfect si ca o arma de autoaparare in caz de necesitate.
 

Inelul cu tinte

Daca vrei sa-i "scoti ochii" partenerului tau pentru ca te-a dezamagit intr-o privinta, inelul cu tinte Cyhnet Cocktail disponibil la Charm&Chain poate sugera in mod desavarsit acest lucru:



Foto: refinery29.com
 

Inelul cu tepi

O imagine de diva dura, pasiv -agresiva este conturata perfect de inelul Wendy Nichol Double Spike Ring.
 

Colierul luptatoarei
 

Colierul cu tepi J'Amour Spike din colectia Ted Rossi se adreseaza tipologiei "luptatoarei urbane" si este un amestec interesant de zale si aplicatii stralucitoare, ilustrand natura feminina dulce-acrisoara pe care barbatii o adora.
 

Inelul dublu cu tinte

Inelul dublu cu tinte Knuckle Duster Ring ar putea intimida orice potential atacator daca strangi pumnul amenintator purtandu-l.
 

Bratara-sulita

Acesta este cu siguranta cel mai interesant model de bratara pe care l-ai vazut: sugereaza forma unei maini de luptator preistoric pregatit sa arunce sulita catre victima.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului