Accesorii

#primavara 2011 #geanta #poseta-plic

Tendinte primavara 2011: poseta plic colorata

Trendul gentilor mari se apropie de sfarsit. In aceasta primavara, designerii iti propun o alternativa mai chic si mai feminina, poseta plic colorata.

Daca iti place sa ai o geanta mare, in care sa duci cat mai multe lucruri dupa tine, in acest sezon vei avea de ales intre confort si stil, deoarece gentile s-au micsorat vertiginos, iar cel mai important trend al sezonului este poseta plic.

Micuta geanta este preferata de fashioniste pentru ocaziile mai elegante. Primavara va aduce insa stilul posetei plic pe strada, intr-o explozie de culori.

Poseta plic a facut tranzitia elegant-casual, iar designerii propun modele feminine si colorate pentru acest sezon. Chiar daca a fost purtata pe podium cel mai mult in mana, poseta plic al noului sezon poate avea si o bareta sau un lang cu care sa o porti pe usurinta pe umar pe timpul zilei.

Louis Vuitton, Nina Ricci. Sursa foto: Style.com

Indiferent de stilul tau personal, poseta plic se poate asorta cu succes si cu o tinuta casual, jeansi si balerini, dar si cu o rochie mai eleganta.

Purtata de obicei in negru sau in culori neutre, poseta plic isi dezvaluie in aceasta primavara versatilitatea cromatica. In colectia Louis Vuitton, poseta plic si-a facut aparitia in mov, in timp ce Nina Ricci a preferat galbenul pentru acest sezon. Culorile au dominat si gentile din colectia Marc Jacobs, care a preferat spectrul cald, de la lila si portocaliu pana la auriu.

Marc Jacobs. Sursa foto: Style.com

Negrul si culorile nude iti ofera posibilitatea sa asortezi poseta plic la cat mai multe tinute, si o poseta plic din piele neagra sau maro poate fi alegerea perfecta pentru o tinuta office. Chanel ramane punctul de referinta pentru posetele plic negre elegante.

Poseta plic este mai mult decat un accesoriu. Tratata de multi stilisti ca o bijuterie, poseta plic nu trebuie niciodata supra-accesorizata. Daca vei avea alte elemente deosebite in tinuta (animal print, mai multe bijuterii), pastreaza poseta cat mai simpla din punct de vedere cromatic (culori nude, neutre).

Chanel, Dsquared2. Sursa foto: Style.com

Deoarece pantofii si geanta nu mai trebuie asortate in mod deosebit pentru a mentine eleganta tinutei, poti alege dintr-o gama larga de culori pentru poseta plic. Galbenul, fuchsia si nuantele de neon sunt din ce in ce mai folosite, mai ales in lunile calde.

O poseta plic colorata iti poate reinvigora tinutele de care te-ai plictisit. Nu combina insa doua sau mai multe culori puternice in aceeasi tinuta, daca alegi o poseta intr-o culoare puternica, pastreaza restul tinutei cat mai neutru.

Daca simti ca poseta plic nu iti permite sa duci cu tine toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei, poti alege sa porti cu tine si o sacosa de cumparaturi dintr-un material de calitate. Nu purta niciodata poseta plic cu o alta geanta mai mare.

Alege intotdeauna poseta plic in functie de proportiile corpului tau: o poseta plic ce-i completeaza stilul foarte bine unei mignone, nu se va potrivi cu o femeie inalta.

Inspira-te din culorile primaverii si adopta trendul posetei plic colorate in acest sezon, integrandu-l in stilul tau personal.

Louis Vuitton. Sursa foto: Coolspotters.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare