Accesorii

#accesorii #dragoste #iubire #dragobete #bijuterii #concurs #meli melo

Sarbatoreste iubirea in sclipirile bijuteriilor Meli Melo - Paris

O bijuterie este o marturie din viata. Poate fi oferita cu un anumit scop sau poate fi purtata pentru a simboliza ceva. De Dragobete , daca vrei sa-ti exprimi iubirea dar si sa arati cu totul si cu totul special, accesorizeaza-te cu bijuteriile Meli Melo-Paris.

Senzuala in culorile iubirii

Culoarea rosu este prima care ne vine in minte cand vine vorba de iubire. In orice tara din lume, rosu exprima acelasi lucru: dragostea. De ziua indragostitilor, baietii daruiesc fetelor trandafiri rosii. De asemenea, la o cina romantica vinul rosu si o lumanare parfumata rosie intregesc ambientul unei seri de neuitat. Inca un mic amanunt si te poti bucura de o zi superba a indragostitilor, de Dragobete,... accesoriile potrivite.

Meli Melo -Paris iti vine in ajutor cu bijuterii speciale, care sa atraga privirea partenerului tau si sa-l starneasca in a-ti declara dragostea. Inimioare, flori, fluturi... toate ne duc cu gandul la iubire.

Asa ca, intr-o zi in care se celebreaza iubirea, ce poate fi mai frumos decat sa stralucesti in sclipirile rosiatice ale cerceilor de la Meli Melo-Paris. Insa, poti opta si pentru alte accesorii, de la coliere si inele, pana la esarfe, curele si brose, toate in nuanta care transmite cel mai bine sentimentul pe care-l porti pentru persoana iubita: rosu.

Barbatii adora culoarea rosu. Asa ca in ziua in care vrei sa fii alaturi de cel pe care-l iubesti nu ezita sa porti o bijuterie rosie. Aceasta culoare este un puternic tonic al sistemului nervos, un excitant care ii face sa actioneze, sa transmita sentimentele mult mai usor. De aceea, se spune ca rosul este un bun afrodisiac .

Tips: O pereche de cercei rosii, insotiti de un colier si un inel se pot asorta la o rochie simpla neagra, alba sau gri. De asemenea, daca optezi pentru o tinuta mai eleganta, ai ca optiune o esarfa rafinata si o geanta cu stil.

Bijuteriile de culoare roz intregesc tinuta unei femei indragostite, feminine care „poarta” primavara in suflet. Daca vrei sa arati diafan si sa emani delicatete si tinerete alege un accesoriu roz de la Meli Melo-Paris.

Inimioare pentru o zi speciala

Inimioarele reprezinta tema principala a zilei indragostitilor fiind simbolul dragostei. De aceea, in aceasta zi, o bijuterie in forma de inimioara este potrivita pentru a-i arata iubitului tau ceea ce simti pentru el. Accesorizeaza-ti tinuta de Dragobete cu un colier cu pandativ in forma de inima de la Meli Melo-Paris, insa nu uita de cercei!

CONCURS: Castiga un ceas de la Meli Melo - Paris

Acasa.ro impreuna cu Meli Melo -Paris te invita sa participi la concursul „Castiga un ceas Meli Melo -Paris!”. Daca vrei sa arati superb, accesorizata cu ceasul potrivit, nu mai sta pe ganduri si participa la concurs. De asemenea, daca vrei sa-i faci o surpriza iubitei tale de Dragobete, poti castiga unul dintre cele doua ceasuri Meli Melo - Paris.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi aici.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 16-22 februarie 2009. Castigatorii vor fi anuntati, luni 23 februarie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii concursului sunt:  ROXANA CAZACU si IONELA ALEXANDRA GITLAN

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului