Accesorii

#accesodii #ceasmania #ceas #stil feminin

Salveaza-ti garderoba veche prin mici trucuri!

Pentru ca pentru la inceputul fiecarui sezon apar noutatile in materie de haine, bijuterii, incaltaminte, etc., suntem oarecum impinsi de la spate sa facem cuparaturi, si sa investim in noua garderoba aferenta sezonului.

Acum ca suntem in sezonul cald, si ne indreptam cu pasi repezi spre vara, trebuie fie sa ne inoim tinutele, fie sa le reinterpretam prin acchizitionarea de accesori ce ne pot fi de folos in acest sens.

Cel mai important de stiut pentru sezonul cald, este sa renuntati la tinutele inchise la culoare, cel putin pe parcursul zilei incercati pe cat posibil sa le evitati si sa purtati haine in concordanta cu vremea de afara.

Seara nu este exclus sa purtati culori inchise, puteti opta pentru ele, dar nu uitati ca si culorile deschise sunt perfecte pentru seri calduroase de vara.

Iar pentru ca vorbeam despre reinoirea garderobei, o sa va dau un sfat si o sa va spun ca ea nu e 100% necesara, puteti de asemenea sa purtati hainele vechi, dar sa le reinterpretati si sa le accesorizati diferit. De exemplu, geaca de blugi veche o poti actualiza prin accizitia fie de insigne, fie prin crosetarea pe ea a diferitelor mesaje, fie prin aplicarea de lanturi, sau anumiti umeri, lucruri ce nu sunt deloc complicate daca urmaresti moda si iti acorzi putin timp in aceasta directie.

Blugii puteti sa ii taiati si sa va faceti propriile modele de blugi, iar tricourile si camasutele de asemenea le puteti reinterpreta, fie prin integrarea lor in noi tinute, fie prin accesorizarea diferita.

Asadar de ceea ce o sa ai nevoie pentru acest sezon sunt accesorile, si aici te poti gandi la coliere, bratari, ceasuri, cercei, insigne etc.

Incearca sa mergi tot intr-o directie de culori de primavara, intradevar nu se poate pentru toate accesoriile, dar de exemplu in materie de ceasuri poti sa-ti alegi un ceas potrivit pentru acest anotimp.

Cei de la Guess Romania, va pune la dispozitie exact aceste modele de ceasuri, potrivite pentru acest sezon, si cand spun potrivite, ma refer ca poti gasi ceasuri cu motive florale, ceasuri in culori de alb si bej, sau de ce nu nuantele clasice ca gold si rosegold perfecte pentru o piele bronzata, atat daca vorbim despre ceasuri de dama cat si de ceasuri barbatesti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare