Accesorii

#saboti #tendinte #stil #frumusete #accesorii #pantofi #incaltaminte #sezon #vara #2010

Sabotii, in tendinte vara aceasta

Tot frunzarind revistele de moda mi-a atras atentia un nou detaliu: sabotii de lemn. Fie ca sunt simpli sau din piele, cu toc inalt sau jos, cu tinte sau barete, aceste inventii gandite de olandezi, au revenit in atentia designerilor.

Chanel, Louis Vuitton sau Celine sunt doar cateva dintre casele de moda care au inclus celebri pantofi cu toc din lemn in colectiile lor pentru vara lui 2010.

Noile modele sunt atractive, frumos lucrate si au un calapod foarte bun care permite echlibrul piciorului si care ii da voie acestuia sa respire.

Se creeaza astfel imaginea unei reintoarceri la natura, la viata simpla, lipsita de agitatia urbana. Modelele retro-chic al sabotiilor vin sa ne prezinte femeia intr-o noua forma : sexy si eleganta chiar si atunci cand poarta tocuri de lemn si tinte.

 

Chanel

 

In colectia sa, casa Chanel a pus accentul foarte mult pe influentele retro-chic ale sabotiilor, usor rustice. Modelele propuse de  acestia pentru catwalk sunt deschise multiplelor posibilitati. Astfel, ii poti asorta fie la o rochie din voal vaporoasa fie la una cu dantela si volane pentru a crea un look a la Lolita de invidiat. Poti accesoriza tinuta ori cu o bentita chic in par, ori cu o pereche de manusi fine din dantela, esarfa sau chiar o floare in par.

Sursa foto : www.logicalharmony.net

Celine

 

Pe de alta parte, casa Celine a propus  pentru femei un look mai la indemana realizat cu ajutorul sabotiilor. Modelele prezentate de brandul de lux frantuzesc sunt simple, dar foarte sexy in acelasi timp, realizate dintr-o piele lucioasa si moale si cu un toc ametitor de inalt. Pentru o imagine hot poti sa asortezi sabotii Celine cu o pereche de pantaloni strech sau o rochie scurta si mulata. Oricum ar fi tocurile foarte inalte vor avea un cuvant greu de spus in aceasta ecuatie.

Sursa foto: www.elle.com

Louis Vuitton

 

Colectia de saboti propusa de casa Vuitton  sunt la polul opus celor pregatiti de cei de la casa Celine. Foarte colorati si fistichii, cu detalii de blana, barete subtiri sau tinte, acestia vin sa completeze un look mai scolaresc, usor copilaresc.

Detaliile folosite de designerii casei Vuitton pentru colectia vara 2010 sunt dintre cele mai ciudate. Machiajul este unul agresiv, culoriile tari si materialele combinate original. Rochiile, pantalonii lungi sau scurti si fustele, toate sunt prezentate in combinatie cu saboti cu un toc foarte mic sau cu talpa ortopedica. Acestia isi pastreaza botul rotund, tintele pe margine si tocul patrat, la care casa Vuitton  a mai adaugat cateva elemente noi cum ar fi blana sau ciucurii.


Sursa foto: www.style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare