Accesorii

#stil feminin #magazinbijuterii.ro #bijuterii #accesorii #pietre semipretioase

Pune-ti in valoare tinutele cu cele mai frumoase bijuterii cu pietre semipretioase!

ADVERTORIAL

Bijuteriile au fost considerate inca din Antichitate cele mai frumoase accesorii pe care o femeie le poate purta pentru a-si pune in valoare tinutele. Astazi, bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii, sunt o prelungire a personalitatii fiecarei femei in parte. Iar daca la toate acestea se adauga si pietrele semipretioase, deja poti considera ca bijuteriile se transforma in adevarate talismane chic care iti confera un aer fermecator.

Bijuteriile cu pietre semipretioase sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti pune in valoare tinutele, fie ca este vorba despre cele casual de zi, fie ca este vorba despre cele elegante si rafinate de seara. Vrei bijuterii deosebite, care se diferentiaza de toate celelalte prin originalitate si finete? Atunci intra pe magazinbijuterii.ro si descopera fascinanta lume a bijuteriilor cu pietre semipretioase!


Pietrele semipretioase dau culoare si stil tinutelor

Bijuteriile cu pietre semipretioase pot transforma orice tinuta banala intr-una stilata si moderna. Pietrele semipretioase pot evidentia frumusetea unei rochii vaporoase sau a unei tinute business prin impactul vizual creat de nuantele hipnotizante.

Magazinbijuterii.ro iti pune la dispozitie bijuterii lucrate manual in Israel, de cei mai talentati artizani. Nu gasesti nicaieri bijuterii mai frumoase si mai atent lucrate. Oricat de ridicate ar fi pretentiile tale, pe magazinbijuterii.ro intotdeauna vei gasi ceva pe placul tau. Iata ce bijuterii poti achizitiona pentru tinutele tale sau pentru a le oferi in dar unor persoane dragi tie.


Colier din argint cu piatra cuart roz

Cuartul roz este o piatra semipretioasa care emana eleganta si feminitate. Colierul de argint cu piatra cuart roz de la magazinbijuterii.ro poate fi asortat cu usurinta la o rochie de seara neagra sau intr-o nuanta pastelata, dar la fel de bine poate fi purtat si la o camasa alba din matase.

Despre cuartul roz se spune ca vindeca ranile sufletesti, stimuleaza iubirea neconditionata si sporeste imaginatia. Colierul cu piatra cuart roz este disponibil pe magazinbijuterii.ro la pretul de 150 de lei.


Brosa din argint cu piatra opal imperial

Opalul imperial este considerat vedeta pietrelor semipretioase, deoarece este unul dintre cele mai rare minerale. In cultura romana, opalul era considerat piatra iubirii si a sperantei. Iti recomandam o brosa superba in forma de floare, care, prin opalul imperial din mijlocul ei, te va face sa emani incredere si sa atragi toate privirile celor din jur. Pe magazinbijuterii.ro gasesti brosa cu opal imperial la pretul de 128 de lei.

Poart-o la tinute cocktail sau la un taior inchis la culoare. Iti sugeram sa nu porti alte bijuterii, pentru a nu distrage atentia de la frumusetea unica a opalului imperial.


Bratara din argint cu piatra moss agat

Piatra semipretioasa moss agat sau agat de muschi se remarca prin nuanta verde inchis asemanatoare cu cea a smaraldului. Pe magazinbijuterii.ro gasesti o bratara eleganta si sofisticata din argint, cu pietre moss agat din loc in loc. O bijuterie atat de pretioasa merita sa fie purtata la ocazii speciale.

Verdele agatului se potriveste excelent cu tinute in nuante pastelate sau cu tinute negre. Despre agat se spune ca are numeroase efecte benefice asupra psihicului si te ajuta obtii tot ceea ce iti propui. Vrei sa ai o aparitie spectaculoasa la un eveniment important? Atunci poarta o bratara cu moss agat si vei reusi sa ai un look seducator si ravisant. Bratara cu moss agat poate fi cumparata de pe magazinbijuterii.ro la pretul de 357 de lei.


Cercei din argint cu piatra ametist

Ametistul este o piatra semipretioasa de culoare violet. Pe magazinbijuterii.ro gasesti o multitudine de modele de bijuterii cu amestist, insa noi iti recomandam o pereche superba de cercei din argint cu piatra rotunda de ametist. Nuanta violet iti va revigora instant tinuta si va atrage atentia asupra ochilor.

Deoarece ametistul atrage atentia in zona fetei, iti recomandam sa porti cerceii la un eveniment special, cu o coafura si un machiaj pe masura. Magazinbijuterii.ro iti pune la dispozitie cerceii cu ametist la pretul de 195 de lei.


Despre magazinbijuterii.ro

Magazinbijuterii.ro este un magazin online care comercializeaza doar bijuterii de cea mai buna calitate, realizate in Israel. Bijuteriile sunt lucrate manual si sunt infrumusetate cu pietre semipretioase alese cu cea mai mare grija.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului