Accesorii

#genti #reduceri #black friday #modele genti

Profita de Black Friday: Modele surprinzatoare de genti, la preturi foarte mici

Black Friday vine cu oferte de neratat si in ceea ce priveste accesoriile, incaltamintea sau hainele. Asadar, acum este momentul sa profiti din plin pentru a-ti achizitiona cele mai surprinzatoare modele de genti. Magazinele online abunda in oferte, care mai de care mai atractive. Iata cateva modele de genti in tendinte, la preturi reduse, de pana in 100 de lei:


1. Genti office

Orice doamna trebuie sa aiba in colectia sa o geanta eleganta, office. Magazinul online dasha.ro ofera reduceri substantiale si vine cu o gama variata de modele de genti casual sau office. O geanta in tendinte, perfecta atat pentru o tinuta eleganta, cat si una casual este geanta Jenica, care, acum, este la pret redus, de doar 99 de lei, pe site-ul dasha.ro.


2. Plicuri colorate

Daca vrei sa iti achizitionezi o geanta mai sic, care sa te binedispuna de fiecare data cand o porti, atunci alege din numeroasele modele pe care le ofera site-ul befunky.ro. Preturile acestor genti vesele pornesc de la 57 de lei si ajung pana la 95 de lei. Gentile propuse de befunky.ro sunt ideale pentru tinutele de seara, monocrome, sau pentru un look lejer de zi, foarte vesel si colorat.


3. Gentile tip postas

De cativa ani, gentile preferate ale doamnelor sunt cele tip postas. Sunt foarte utile, mai ales daca mergi la cumparaturi si sunt extrem de versatile. Daca alegi modelul potrivit, il poti asorta la orice tip de tinuta. Atunci cand iti achizitionezi o geanta tip postas, fii atenta insa la nuante. Alege unele cat mai neutre sau in blocuri de culori, pentru a fi sigura ca le poti asorta foarte usor. Magazinul Meli Melo isi intampina admiratoarele de Black Friday cu reduceri de neratat. O geanta tip postas surprinzatoare o poti gasi si la Meli Melo, la pretul de 103 lei.


4. Gentile cu imprimeuri

Imprimeurile sunt la mare cautare in acest sezon. Asadar, daca vrei sa le porti cu stil, accesoriul perfect sunt gentile. Un model uimitor, in tendinte si foarte sic de geanta cu imprimeuri il poti gasi tot la magazinul Meli Melo, la pretul de 71,99 lei.



Sursa foto: fashionisers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului