Accesorii

#tatuaje 2018 #tendinte tatuaje 2018 #tatuaje

Principalele tendinte in moda la tatuaje in anul 2018

Esti in cautarea unui tatuaj in trend? Aici poti afla care sunt cele mai noi tendinte la tatuaje in anul 2018. Moda in materie de tatuaje este de-a dreptul uimitoare in acest an, cu siguranta vei avea de unde sa te inspiri! In acest articol sunt prezentate principalele tendinte ale tatuajelor din 2018.

Modelele de tatuaje impresioneaza si in acest an, ele s-au schimbat in functie de moda. Pentru acest an, tatuajele privesc trecutul, fac referire la arta clasica, la iubire, au simboluri mistice, religioase, cu flori, plante si animale, dar si imagini care te duc cu gandul la lumea minunata, paradisiaca. Sunt la moda urmatoarele tatuaje:

Tatuaje cu motive geometrice pentru brate

Acestea sunt foarte complexe, pot fi realizate doar pe o zona a bratului sau a antebratului, sau pe ambele zone, pana la incheietura mainii. Barbatii sunt cei care prefera astfel de tatuaje, ei considera ca le evidentiaza si mai bine forta bratelor.

Tatuaje cu simbol mandala

Barbatii in special sunt amatori de a avea tatuaje cu simbolul mandala – care reprezinta soarele – si care este un simbol cu tenta religioasa in budism si hinduism. Arta mandala se refera la simboluri si numeroase motive figurative, forme geometrice, forme care apartin regnului vegetal, si care sunt dispuse simetric in jurul unui centru. Pentru multi barbati, tatuajele de acest fel au o semnificatie religioasa si de asemenea sunt preferate pentru ca sunt folosite in meditatie, declanseaza o stare de relaxare si creativitate.

Cei care sunt pasionati de tatuaje moderne, dar si de tricouri cu tematici diverse deosebit de interesante (din sfera religioasa, arhaica, sport, rock si asa mai departe), pot vizita online un excelent magazin tricouri de pe Internet care comercializeaza astfel de produse.

Tatuaje cu simboluri ale iubirii sau cu initiale sau simbol infinit

Cel mai popular tatuaj este acela cu simbolul infinit. Semnul de infinit este considerat si un tatuaj romantic si mistic, un semn al dragostei eterne si al energiei nesfarsite. Acest simbol era folosit chiar si in Roma Antica, arata o schimbare vesnica intre lumea interioara si exterioara. Seamana cu un 8 culcat si are semnificatia de absolut. Alege un astfel de tatuaj, daca vrei sa fii mereu in trend! Tatuajul infinit a devenit popular la nivel mondial.

Tatuaje colorate, galactice, cu semne zodiacale

In anul 2018 se observa o tendinta galactica, cosmica. Cele mai interesante sunt acele tatuaje prin care se reda o imagine foarte clara cu plante, astronauti, rachete, astre, constelatii. De exemplu un tatuaj artistic cu un cosmonaut in spatiu ar putea fi interesant.

O tendinta pentru acest an este reprezentata si de tatuajele cu semne zodiacale. Ar putea fi foarte interesante pentru cei care sunt pasionati de astrologie, sau isi iubesc semnul zodiacal in care sunt nascuti.

Tatuaje cu motive florale sau pasari

Orice artist de tatuaje iti poate face un tatuaj cu motive florale, acestea sunt in trend in fiecare an. Florile sunt preferate de femei. Cu siguranta ai observat ca multe tinere isi fac tatuaje cu flori pentru a-si sublinia frumusetea. Acestea sunt realizate pe diferite zone ale corpului, iar fiecare desen trebuie sa arate foarte atractiv. Unele tatuaje cu flori sunt foarte mari, sunt facute pe sold sau pe spate, in functie de preferintele fiecarei cliente, iar desenele sunt colorate, ele subliniaza armonia si personalitatea.

in acest an sunt preferate tatuajele cu pasari, dar mai ales cu fluturi in diverse culori.

Tatuaje cu animale

Daca ai un animal de companie pe care il iubesti foarte tare, ii poti tatua imaginea pe brat. Aceasta este o tendinta preferata in acest an. Poti tine cont de ea daca esti fan al prietenilor tai cu patru picioare, un iubitor de caini, pisici si alte animale.

Tatuaje cu eroi sau personaje din desene animate

Acestea sunt foarte amuzante, fie ca sunt din desene de tip Disney, Pixar, Jetix sau Cartoon Network. Sunt oameni care se indragostesc de personaje simpatice din filme de desene animate si decid sa-si faca cate un tatuaj cu imaginea lor. Astfel de tatuaje arata ca persoana respectiva priveste lumea intr-o maniera mai copilareasca, iar in plus are un simt al umorului dezvoltat.

Tatuaje cu citate si expresii interesante

Unii oameni isi tatueaza numele persoanelor apropiate, de exemplu numele iubitei, al mamei sau al fratelui. Altii opteaza pentru citate despre dragoste, pentru fraze latine cu semnificatii aparte. De asemenea sunt in trend si hieroglifele sau inscriptiile scrise in alta limba sau alt dialect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare