Accesorii

# matar.ro #black friday #reduceri #incaltaminte

Pregateste-te pentru 11 zile de Black Friday la incaltamintea Matar.ro

Black Friday este un motiv de bucurie pentru doamnele si domnii care vor sa dea un refresh garderobei, reusind sa se incadreze intr-un buget limitat. Printre ofertele care ne incanta foarte tare sunt cele de la Matar.ro. Magazinul online vine in intampinarea clientilor sai cu doua tipuri de oferte surpriza.

Asadar, daca nu ai reusit inca sa cumperi perechile preferate de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna, o poti face de Black Friday, cand vei avea parte de mega surprize si promotii.

Black Friday este momentul oportun pentru a bifa darurile pentru Sfantul Andrei si chiar Mos Nicolae. Profita acum de aceasta oferta promotionala si da de veste prietenilor tai, dar si membrilor familiei. De asemenea, pentru a te bucura la maxim de aceasta oferta, poti face cumparaturile impreuna cu colegele de birou. Cu cat vei avea mai multe produse in cos, cu atat te vei bucura mai mult.

Cei de la Matar.ro au pregatit si un catalog special pentru acest eveniment, catalog care cuprinde doar cateva dintre cele mai apreciate si vandute produse din shop.

De asemenea, recomandam abonarea la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii, oferte si concursuri care vor avea in perioada imediat urmatoare. Informatii la fel de importante pot afla si cei care vor da Like paginii de Facebook Matar.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare