Accesorii

#modele portofele #portofele dama #portofele

Portofele dama – Cum alegi modelele trendy dar si utile?

Deja devenite accesorii indispensabile oricarei doamne sau domnisoare, numeroasele modelele de portofele dama disponibile astazi in magazinele online sau offline, ne pun adeseori in incurcatura atunci cand vine timpul sa alegem un nou model.

 

Cum ar trebui sa fie un portofel dama potrivit din toate punctele de vedere? Cum alegi un model trendy, dar care sa iti asigure si confortul de care ai nevoie atunci cand depozitezi toate lucrurile de care nu poti sa te lipsesti zilnic?

Pentru ca a ajuns la fel de important precum o geanta in garderoba unei femei, alegerea portofelului poate fi una destul de grea. Este un obiect prsonal, astfel ca trebuie sa reflecte gusturile noastre neaparat.

Un prim aspect la de care trebuie sa tinem cont, este bineinteles cel indreptat catre utilitate, caci, in esenta, pe acest principiu s-a bazat aparitia portofelului. Un portofel trebuie sa fie practic si suficient de incapator. Este ideal ca acesta sa prezinte compartimente speciale pentru carduri, bancnote si monezi, acte de identitate, dar sa nu fie totusi de dimensiuni foarte mari pentru ca vrem sa poata fi purtata in orice geanta si sa fie cat mai usor.

Materialul din care este confectionat este un alt element important de care este bine sa tinem cont si sa fim constienti atunci cand achizitionam un nou portofel. Daca tinem la calitate si ne dorim sa le pastram o vreme cat mai indelungata, este recomandat sa optam pentru portofele dama piele. Portofelele sunt obiecte pe care le utilizam zilnic si atunci ele se pot deteriora foarte repede. Portofelele realizate din piele naturala sunt mai usor de intretinut, curatat si sunt mai flexibile, ceea ce le face usor mai incapatoare decat cele realizate din alte materiale.

Desigur, nu in ultimul rand, cand alegi un nou portofel trebuie sa tii cont de culoare sau imprimeu. Sa fie in primul rand pe placul tau, chiar daca mergi pe principiul ca va sta ascuns mereu intr-o geanta, este important sa indeplineasca cerintele tale si in materie de aspect. Sa fie insa si potrivit cromatic cu abordarea ta generala in ceea ce priveste articolele vestimentare. Pentru a nu da gres, poti merge pe nuante nude sau cel mai bine negru, insa daca ai incredere in gusturile tale, nu ezita sa alegi culori sau imprimeuri iesite din comun.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare