Accesorii

#bijuterii #cercei #bratara #accent bijuterii # bijuterii piatra lunii #bijuterii valentine`s day # bijuterii dragobete

Piatra lunii la Accent Bijuterii - piatra a iubirii si a sperantei

Prima impresie pe care ti-o oferă piatra lunii este de magie, de mistic sau ocult, de cer de noapte de iarnă cu lună plină. Imaginaţi-vă lumina albăstruie a Lunii prin noaptea ceţoasă şi veţi înţelege denumirea de "Piatră a Lunii”. 

Piatra poate fi incoloră, albicioasă, galbenă, gri-alb, verde, roz şi maro sau alb-argintie, dar cea alb-lăptos cu o strălucire uşoară de albastru este cel mai uşor de recunoscut. 

Brăţară din argint cu piatra lunii. O bijuterie excepţională, unicat prin model şi calitatea extraordinară a pietrelor, tăiate caboşon: 
 
 
 
Set din argint cu piatra lunii.  Setul este format din pandantiv şi cercei cu un ornament din argint împletit. Cerceii se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate:
 
 
Romanii antici credeau că bijuteriile cu piatra lunii au fost făcute chiar din lumina lunii capturată şi că ar putea putea trezi sentimente de tandreţe faţă de persoanele de sex opus. Credeau de asemenea că are puterea să facă oamenii să se îndrăgostească.

Alte credinţe spun că strălucirea bijuteriilor din argint cu piatra lunii ar putea deschide inima oricărui bărbat sau femei şi ar crea armonie în relaţiile de dragoste. Aceste calităţi fac din piatra lunii o piatră a iubirii şi chiar ajută purtătorul bijuteriei în împlinirea poveştilor de dragoste şi de romantism. 
 
Iubită de-a lungul veacurilor pentru luciul feeric ce pare să strălucească din adâncuri, piatra lunii are puterea de a captiva cu aparenţa ei irezistibilă.  Este o piatră a tuturor zeiţelor, numele grecesc al pietrei este ”selenite”, cu referire la zeiţa Lunii din mitologia greacă, Selena. Legenda spune că se atârnau amulete cu piatra lunii în pomii fructiferi pentru o recoltă bogată şi fiecare popor aducea ofrande zeiţei lor, grecii Selenei, egiptenii lui Isis iar romanii Dianei.
 
Este cunoscut faptul că piatra lunii ne dăruie vise bune pe timp de noapte şi ne aduce noroc în timpul zilei. Puterea bijuteriilor din argint cu piatra lunii se află în modul cum sensibilizează, precum şi în capacitatea de a proteja şi de a reconcilia cuplurile de îndrăgostiţi. Piatra lunii ne aduce noroc, creştere a încrederii în sine şi putere.
 
Ca şi astrul lunar, piatra lunii se referă la ciclicitate, acesta fiind motivul pentru care mulţi oameni poartă bijuterii cu piatra lunii pentru renaştere şi noi începuturi. Energia blândă a acestora a fost, de asemenea, folosită pentru a calma stresul.
 
Zodii protejate de Piatra Lunii. Este o piatră a lunii februarie, un cadou perfect sau un răsfăţ personal pentru cei născuţi în zodia Vărsător sau Peşti. Apără şi nativii din Rac, Balanţă, Scorpion. 
 
Deţinerea unei bijuterii din argint cu piatra lunii este ca şi cum ai avea o bucată dintr-o comoară plină de frumuseţe mistică. Nu e de mirare atunci că bijuteriile din argint cu piatra lunii sunt dintre cele mai apreciate. Şi având în vedere că se apropie Valentine's Day şi Dragobetele, nimic nu spune mai bine "te iubesc" decât un cadou special pentru iubita ta sau iubitul tău, în genul unei bijuterii din argint cu o inimioară, un inel sau o brăţară anume!
 
Săptămâna aceasta, până vineri 14 februarie 2014 ne găsiţi şi la Galeria Dalles (Bd. Bălcescu nr.18 sector 1 – Bucureşti) la "Valentine’s Day Fair", adresat tuturor îndrăgostiţilor care vor să-şi exprime cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de persoana aceea unică şi specială din viaţa lor (intrarea este gratuită – program zilnic: orele 10-20).
 
De 23 de ani încercăm să facem din bijuteria de argint, un vis, o artă, o pasiune... şi nu ne oprim aici! Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.
 
Accent Bijuterii
021 317 41 11
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului