Accesorii

#parfummarket.ro #cadou #parfum #ziua indragostitilor

Parfumul, cadoul perfect de Ziua Indragostitilor

Nu te-ai hotarat inca ce cadou sa-i oferi persoanei speciale din viata ta de Ziua Indragostitilor? Alege un parfum, aroma perfecta care sa-i aduca aminte de sentimentele tale in fiecare zi.

De Ziua Indragostitilor, surprinde-ti jumatatea cu un parfum nou si senzual. Alegerea corecta iti poate aduce nu numai o reactie placuta pe moment ci si o legatura emotionala mai puternica, prin intermediul unei arome irezistible.

Alege un parfum senzual pentru jumatatea ta de Valentine's Day sau de Dragobete si petreceti impreuna momente speciale intr-o atmosfera romantica.

 

Paco Rabanne Lady Million

 

Vibrant si senzual, Lady Million de la Paco Rabanne poate fi comparat cu un nectar floral. Seducator si elegant, acest parfum poate fi purtat atat ziua, cat si seara, la o cina romantica.

Primele note de portocala de Sevilia sunt indulcite cu tonuri de mure. Nota principala a parfumului este dulce, florala. Combinatia reusita de tonuri de iasomie si flori de portocal este apoi completata de arome lemnoase, indulcite de un ton de miere.

Sticla luxoasa combina opulenta aurului cu forma eleganta de diamant, ideala pentru un cadou rafinat pentru jumatatea ta.

Sursa foto: Parfummarket.ro

 

Guerlain Champs-Elysees

 

Parfum de zi, Champs-Elysees de la Guerlain te transporta in atmosfera Parisului boem de la prima nota eleganta.

Champs-Elysees dezvaluie la inceput tonuri de frunza de mimoza , trandafir si flori de migdal. Parfumul multidimensional continua apoi asaltul asupra simturilor tale cu flori de mimoza si cocaza neagra.

Notele de lemn de migdal si hibiscus incheie asaltul placut al aromelor feminine. Tineresc si vesel, acest parfum este recomandat pentru zi.

 

Nina Ricci Ricci Ricci

 

Ambalat intr-o sticla romantica, ce exprima perfect esenta unui cadou de Ziua Indragostitilor, Ricci Ricci de la Nina Ricci este un parfum dulce si bland, potrivit pentru seara sau vreme rece.

Parfumul se deschide cu aromele de bergamot si rubarba si continua apoi sa se dezvolte, asemenea unui cires in floare. Trandafirul si tuberoza sunt notele principale ale acestui parfum floral cu nuante de fructe.

Notele finale, patchouli si lemn de santal, definitiveaza aroma moderna a acestui parfum senzual.

Sursa foto: Parfummarket.ro

 

Bvlgari Blv Notte

 

Unul dintre cele mai reusite parfumuri masculine ale casei Bvlgari, Blv Notte este destinat barbatului indraznet, care stie ce vrea.

Masculin dar bland, Blv Notte este un parfum lemnos care se deschide cu note de ciocolata amaruie, flori de tutun si ghimbir.

Galanga, un condiment tailandez, cu o aroma senzuala si puternica, completeaza notele acestui parfum senzual si indraznet.
 

Dupa ce ai ales parfumul perfect pentru jumatatea ta, bucura-te de selectia variata si reducerile pentru prima comanda oferite de Parfummarket.ro.

Cumparand prin Ron la prima comanda. Pentru un produs comandat, primesti o reducere de 30 Ron, pentru doua produse 50 Ron. Daca alegi sa comanzi trei produse beneficiezi de reducerea maxima de 70 Ron.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare