Accesorii

# pantofi imprimeu # pantofi toamna #tendinte toamna #tendinte

Tendintele toamnei: se poarta din nou imprimeurile, chiar si la pantofi

Toamna aceasta se poarta imprimeurile. Florale si nu numai, acestea au revenit in atentia designerilor, mai ales cei de pantofi. Astfel, o pereche de pantofi poate inveseli o tinuta, inddiferent daca este una casual sau eleganta ori sport.

Culoare si eleganta pare sa fie sloganul acestei toamne. Indiferent daca optezi pentru o tinuta smart casual ori sport. Imprimeurile sunt cele care adauga un plus de eleganta in orice situatie. Se poarta din nou pantofii cu platforma si talpa ortopedica, o varianta comoda si eleganta pentru o tinuta office. 

 

Chiar daca te imbraci lejer, nu trebuie sa neglijezi incaltamintea si poti opta pentru niste tenisi cuimprimeu. Cu siguranta vei atrage toate privirile. 

 

Pantofii stiletto raman insa arma ta secreta. Fie ca alegi un maro cognac, o combinatie clasica nude-bleumarin pentru zilele insorite sau un indraznet imprimeu sarpe in tomnaticul burgund, vei fi o prezenta de neignorat. "Incerc mereu in colectiile noastre sa pastrez atat specificul anotimpului, prin culori, dar sa adaug si un element surpriza, care face orice femeie sa se simta deosebita. Femeile care se incalta in pantofii nostri sunt femei puternice, sofisticate, care stiu cat de important este sa aiba o tinuta eleganta, perfecta, insa sa se simta si confortabil intreaga zi", a precizat Viorica Bota, designerul producatorului roman Botta la lansarea colectiei de toamna. 

Fotografii produse: Botta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului