Accesorii

#pantofi cu toc #pantofi din piele #pantofi de ocazie #pantofi toamna 2011 #pantofi office

Pantofi cu toc pentru toamna 2011

Daca n-ai inceput inca sa-ti planifici garderoba pentru sezonul urmator, afla care sunt cele mai "hot" tendinte in materie de pantofi cu toc pentru toamna/ iarna 2011-2012 .

O adevarata fashionista isi creeaza toate tinutele pornind de la pantofi. In aceasta toamna, designerii nu s-au mai sincronizat pentru un singur model, astfel poti alege intre pantofi cu toc cu varful rotunjit sau cu varful ascutit, ambele modele fiind apreciate de stilisti.

Iti vei putea alege forma de pantof in care te simti cel mai bine fara sa sacrifici adeziunea la cele mai noi trenduri.

Materialele folosita variaza de la tipuri de piele conventionala pana la saten, folosit pentru pantofii eleganti, pentru ocazii speciale.

Afla care sunt tendintele in materie de pantofi cu toc pentru toamna/iarna 2011-2012.

 

Pantofi cu toc din piele de reptila sau saten
 

Marele case de moda au readus in moda pentru toamna o materie prima criticata de ecologisti dar apreciata pentru eleganta ei: pielea de reptila.

Pielea de sarpe a fost preferata designerilor, iar pantofii din piele de reptila sau cu imprimeu ce imita pielea naturala s-au regasit in colectiile: Balenciaga, Giorgio Armani si Louis Vuitton.

La polul opul look-ului rece al pielii de reptila se afla satenul, folosit pentru pantofi cu toc eleganti de seara.

Chiar daca nu pot fi purtati zilnic, pantofii delicati de saten pot fi alegerea perfecta pentru un eveniment special in aceasta toamna.

Foto: www.fashionizers. com


Pantofi cu toc din piele lucioasa sau piele intoarsa
 

Pielea lucioasa, chiar daca este mai putin versatila ca sora ei clasica, se afla printre tendintele adoptate de designerii de pantofi pentru sezonul urmator.

Combinatiile indraznete de culori (rosu si negru, alb si negru) sunt o alta tendinta apreciata, dar nu obligatorie pentru pielea lucioasa.

In colectiile Marc Jacobs si Victor & Rolf, combinatiile de culori puternice s-au imbinat cel mai bine cu pielea lucioasa.

Pielea intoarsa, folosita din belsug in colectia noua Diane Von Fursternberg, este alegerea perfecta pentru femeile care nu sunt impresionate de pielea lucioasa sau cea de reptila.

Foto: www.fashionizers.com

 

Pantofi cu toc cu sireturi sau catarame
 

Printre accesoriile apreciate de stilisti pentru pantofi cu toc in aceasta toamna cele mai memorabile sunt sireturile si cataramele.

Revenite in moda pantofilor in aceasta primavara, sireturile se transforma. Daca la inceputul anului erau delicate si feminine, in moda de toamna ele sunt folosite acum pentru a da un look mai sexy si agresiv.

Casele de moda care au folosit cel mai mult sireturile pentru pantofii cu toc eleganti sunt Alexander McQueen, Marc Jacobs si Rag & Bone.

Cataramele, folosite din belsug pentru pantofi in urma cu doua sezoane se reintorc in moda in aceasta toamna, reinventate in forme diverse.

Foto: www.fashionizers.com

 

Pantofi cu toc cu sosete
 

Cea mai proaspata inovatie a sezonului tine de modul in care sosetele se pot combina acum cu pantofi cu toc si in cele mai elegante tinute.

Prima vedeta care a adoptat look-ul cu sosete in pantofi cu toc a fost Rihanna, dar in acesta toamna ai si tu ocazia sa il incerci.

In cazul in care simti ca sosetele ti-ar schimba prea mult look-ul elegant alege o pereche de ciorapi de lycra cu densitate mare.

Pentru a fi in pas cu moda in aceasta toamna, poti incepe de pe acum sa cauti pantofii din tendinte care sunt pe gustul. Tine cont de faptul ca tocurile mai groase sunt la fel de trendy ca cele cui in acest an si gaseste cele mai potrivite perechi de pantofi cu toc pentru garderoba ta.
Foto: www.fashionizers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare