Accesorii

#pantofi #pantofi cu toc # toamna iarna 2011 # modele pantofi #pantofi clasici

Pantofi cu toc care se potrivesc oricarei tinute

Cata vreme recesiunea economica nu da semne reale de a ne parasi foarte curand, bugetul nu mai suporta atat de multe achizitii “nevinovate” precum ghetute fuchsia metalizate, aproape imposibil de asortat corect. Prin urmare, orienteaza-te dupa acele modele de pantofi care se potrivesc oricarei tinute si pe care ii vei purta cu siguranta ani de-a randul, fara sa se demodeze.

Daca nu mai poti investi o avere in diversitatea garderobei tale, exista intotdeauna solutii onorabile si accesibile de a-ti satisface nevoia de frumos, fara sa faci sacrificii de ordin financiar.

Iata care sunt modelele de pantofi pe care le poti combina cu orice tinuta, fara sa gresesti:

 

Pantofii regali in nuante nude

Dupa cum ne-a invatat ducesa Kate Middleton , culorile nude se potrivesc cu orice. Aceste tonuri delicate pastreaza un aer clasic, rafinat , elegant si versatil. Achizitioneaza o pereche de pantofi regali cu platforma si toc cui, astfel incat ei sa-ti poata insoti orice extravaganta vestimentara de la gat in sus:
 

Pantofii cu varful ascutit

O alta varianta este sa alegi o pereche pantofi cu varful ascutit, dulci ca mierea la culoare, cu nota subtila metalica. Ii poti purta cu orice, de la pantaloni de birou in orice nuanta la fusta-creion ultra-eleganta:



Foto: ivillage.com

 

Pantofi gri-inchis

Exista un motiv intemeiat pentru care griul inchis este una dintre culorile-vedeta ale sezonului: poate fi chiar mai versatil ca negrul si face un contrast mult mai placut cu maronul sau bleumarinul.
 

Pantofi in culori neutre

Cu un toc de aproximativ 7 centimetri, o pereche de pantofi in culori neutre, decupati in zona degetelor, confera lungime picioarelor si se asorteaza cu oricare alta nuanta din tinuta pe care o alegi, inclusivul cu clasicul tipar alb-negru.

Foto: ivillage.com

 

Pantofi nuanta camilei

Nuanta asemanatoare cu cea a blanii de camila este atat aliniata tendintelor actuale in moda, cat si o alegere minunata pentru a fi combinata cu o varietate de tinute. Nu uita, varful ascutit se bucura de o revenire fulminanta!

Foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare