Accesorii

#pandativ #inel #verigheta #bijuterii orsini # orsini

Orsini: Bijuterii pentru o viata!

Orsini este unul dintre cele mai reprezentative branduri de bijuterii de lux italienesti, produse in asa-numitul “triungi italian de aur” – Vicenza, Valenza, Arezzo. Toate bijuteriile Orsini sunt lucrate manual in Italia, Valenza, din aur alb, galben sau roz, de 14K sau 18K, cu diamante, pietre pretioase sau perle naturale.

 

Verighetele reprezinta una dintre cele mai apreciate colectii de bijuterii Orsini. Linii simple incununate de mici briliante, ofera eleganta si stralucire bijuteriilor pe care le veti purta o viata intreaga.  

De asemenea, la Orsini mai gasiti o superba colectie de inele de logodna cu diamante, cele mai bune prietene ale tinerilor indragostiti atunci cand vine vorba de o cerere in casatorie ca la carte. 

 

Alte modele deosebite de bijuterii cu diamante de la Orsini pe care le regasim in actualele tendinte sunt fluturasii, cerceii cu diamante, bratarile tennis si inelele eternity.

Cu ocazia Targului National de Nunti Mariage Fest, atat online, cat si la standul Orsini, veti beneficia de o serie de promotii la bijuterii si verighete, obtinand astfel cele mai bune preturi pentru bijuterii handmade in Italy.

 

Spor la cumparaturi! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului