Accesorii

#must have #moda #soare #ochelari

Ochelarii de soare, "must have" in aceasta vara!

Ochelarii de soare sunt cu siguranta un accesoriu indispensabil pe perioada verii. In fiecare an, sute de modele se impun prin excelenta atat din punctul de vedere al sanatatii ochilor, cat si datorita aspectului sofisticat, asemeni unui star de cinema, pe care il ofera purtatorilor.

 

La terasa cu prietenii, la o iesire romantica, la plaja, ochelarii de soare nu trebuie sa lipseasca nimanui. Pentru a va ajuta sa va alegeti perechea de ochelari potrivita, am selectionat modele originale, la moda, pentru a fi extrem de stralucitori in ochii... soarelui!

Descoperiti repede „shoppingul nostru in culori”, pentru a alege ce ochelari de soare va plac si care sunt modelele la mare cautare in strainatate:

Pop. Foarte feminini si colorati, acest model creeaza impresia de prospetime si vitalitate. Creati in culori tari, la mare moda in aceasta perioada, ochelarii pop se potrivesc oricarui tip de fata, insa vor fi remarcati indeosebi pe un tip de piele bronzata.



Girly. Dimensiune foarte mare si 100% feminini, acesti ochelari au lentilele mult lucrate ceea ce le confera un aspect mai deosebit. Persoanelor cu capul si fata mica nu le sunt indicati, deoarece creeza impresia de cap de musca.

Bling bling. Creati in stil italian, ochelarii de soare tip bling-bling au un model aparte al ramelor ce creeaza impresia unui sarpe confectionat din pietre pretioase . Este un model indicat indeosebi acelora care vor sa se faca remarcate deoarece ofera o nota glamour si sexy, perfect pentru o petrecere pe plaja.

Glamour. Sclipitori si eleganti in acelasi timp, acesti ochelari sunt extrem de placuti de femeile... fatale. Se pot purta atat la plaja asortati cu costumul de baie, cat si la o iesire in oras intr-o tinuta mai sofisticata .

Boem. Senzationalii ochelari tip „Pilot” sunt de actualitate in acest sezon. Sunt perfecti pentru persoanele cu fata fina si ovala, cu trasaturi angelice. Cu lentile intr-o nuanta interesanta – violet deschis – se disting de modelul clasic negru si permit adoptarea unui look special. Sunt intr-adevar un must-have in aceasta vara!

Sclipitori. Stilati si foarte decupati, ochelarii de soare de acest gen sunt preferatii vedetelor de la Hollywood. Daca veti purta acest model in mod clar nu veti trece neobservati. Indrazniti in aceasta vara pentru o nuanta puternica, orange de exemplu, si veti fi in tendinte!

Fluture. Pentru un look 100% fashion, adopta cu incredere acest stil extrem de pretios sub forma de fluture. Persoanele cu tenul deschis trebuie sa se resemneze deoarece nu le pun in valoare, insa sunt ideali pentru acelea cu o piele mata, bronzata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare