Accesorii

#accesorii #ochelari #ochelari de soare

Ochelarii de soare mult asteptati

Cand vine vara ne gandim la ce ne-am putea cumpara pentru a compune tinute cat mai spectaculoase si la moda pentru momentul cand vom pleca in vacanta asteptata de foarte mult timp.

Pe langa costumul de baie, geanta din paie, rochita vaporoasa si palaria gingasa, nu trebuie sa uitam nici de modelul de ochelari de soare pe care am pus ochii inca de cand au aparut colectiile noi dedicate sezonului. Chiar daca multi nu pun mare accent pe importanta acestui accesoriu si il aleg de multe ori doar pentru aspectul lui, e ncesar sa stim cateva criterii care stau la baza purtarii ochelarilor de soare. Acestia trebuie sa indeplineasca un standard de protectie destul de ridicat, sa cada bine pe osul nasului, sa incadreze fata perfect si nu in ultimul rand sa aiba lentile tratate astfel incat razele UV sa nu afecteze vederea.

Modelul care se poarta si este preferat in randul adolescentilor este tipul de ochelari de soare Pedro, cu rama neagra, lentila oglinda de forma rotunda, ce aminteste de perioada retro si de celebritatile care se remarcau in anii aceia. Acest model se potriveste atat barbatilor cat si femeilor, fiind usor de asortat la tinutele estivale si usor de reliefat cu orice tip de coafura. Tinerii ii prefera cand merg la plaja, cand participa la festivaluri, cand conduc masina sau cand vor sa completeze un stil aparte conturat de un aer boem.

Sa nu uitam nici de cei mici! Si ei au nevoie de ochelari de soare copii, cat mai performanti, care sa le ofere o vedere clara, fara a-i incurca prea tare in activitatile desfasuate pe timpul verii cum ar fi: mersul pe bicicleta, construirea castelelor de nisip sau datul in leagan.

Alegerea ochelarilor pentru ei se va face intodeauna numai dupa ce am primit sfatul unui specialist si indrumarea acetuia catre magazinele care ofera cele mai bune modele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare