Accesorii

#ochelari de soare #ochelari #accesorii #tendinte vara 2013

Ochelari de soare in tendinte in vara 2013

Ochelarii de soare reprezinta un accesoriu chic si util, deopotriva, intrucat te ajuta sa iti completezi tinuta vestimentara, dar iti ofera si protectie impotriva razelor ultraviolete. Iata cateva modele de ochelari in tendinte in vara 2013!


1. Ochelari de soare rotunzi

In vara 2013, revin in tendinte ochelarii de soare rotunzi. Fie ca sunt mici, fie ca au dimensiunui generoase, ochelarii de soare tip John Lennon te pot proteja eficient impotriva razelor de soare puternice si iti pot completa armonios o tinuta cool. In magazinele H&M poti gasi ochelari de soare rotunzi la preturi incepand de la 24,90 de lei. De asemenea, Givenchy ofera ochelari de soare rotunzi, cu protectie sporita impotriva razelor ultraviolete, la preturi incepand de la 500 de lei.


2. Ochelari de soare tip aviator

Acest model de ochelari pare sa nu se demodeze nicioada. Ochelarii de soare tip aviator se potrivesc oricarei tinute vestimentare si sunt recomandati in special persoanelor cu fata ovala. Pe site-ul Ray Ban poti gasi diferite modele de ochelari de tip aviator, cu preturi incepand de la 200 de lei. De asemenea, iti poti cumpara ochelari de soare Guess, a caror preturi incep de la 180 de lei.


3. Ochelari de soare colorati

Ochelarii de soare colorati sunt in acord cu tendintele vestimentare din acest sezon. Astfel, ochelarii in culori vibrante, precum mov, rosu, portocaliu si verde, te vor ajuta sa iti completezi tinuta. In plus, in tendinte sunt si ochelarii cu motive florale. Aldo iti propune ochelari de soare la pretul de 49 de lei, in timp ce magazinele Tommy Hilfiger te asteapta cu ochelari de soare haiosi la pretul de 290 de lei.


4. Ochelari de soare supradimensionati

Acest model de ochelari nu ar trebui sa lipseasca din colectia ta de accesorii! Misteriosi si eleganti, ochelarii de soare supradimensionati te protejeaza impotriva razelor ultraviolete, fiind potriviti pentru orice moment al zilei. In plus, sunt ideali atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele office. Iti poti cumpara ochelari de soare Guess la pretul de 180 de lei, iar in magazinele H&M poti gasi ochelari supradimensionati la preturi incepand de la 23 de lei.



Sursa foto: weheartit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare