Accesorii

#marius_manole #papion # tendinte moda # don papillon # cum se poarta papionul

Marius Manole, ambasador al unui accesoriu inedit. Iata ce s-a hotarat sa poarte actorul!

Te-ai gandit vreodata ce s-ar putea face din lemn si ce s-a facut pana acum? In afara de case, biserici, mobilier, sicirie, cufere, cutiii si cutiute, sculpturi, jucarii, instrumente muzicale si de scris, jardiniere, pardoseli, tencuieli, vesela sau bijuterii, care-ti vin in minte oarecum la prima strigare, s-a ajuns acum la biciclete, motociclete si scutere, tastatura de calculator si mouse sau chiar rame de ochelari.  

Pe de alta parte, purtatorii de papion vin din cele mai diferite domenii, dar au in comun doua elemente: independenta si increderea in sine. Trendul actual vizeaza reinventarea pieselor de pe vremea bunicilor. Asa au aparut si papioanele din lemn, accesorii vestimentare versatile care iti dau un aer proaspãt, indiferent daca le-ai asorta la un taior de in, o vesta din matase sau o camasa imprimatã.

Wenge, cabreuva, nuc american, zebrano, sucupira sau palisandru sunt cateva dintre esentele de lemn exotic care iau forma papionului, transformandu-l intr-un accent perfect nou pentru tine, pe care poti sa-l porti "la comun" cu barbatul din viata ta.

In absenta tehnologiei, in trecut, lemnul era intens folosit, fiind usor de prelucrat. Astazi industrializarea si aparitia materialele sintetice l-au inlocuit cu succes in multe privinte, dar, avand un aer premium, este in continuare preferat pentru eleganta si distinctie. Unele industrii il exploateaza in exces, altele il salveaza. Din respect pentru natura.

Este si cazul de fata, care aduce in prim plan papionul din lemn, o noutate absoluta in peisajul vestimentar romanesc. Cine a avut curajul unei asemenea colectii? Don Papillon. Accesoriile Don Papillon au un ambasador pe masura versatilitatii lor: talentatul actor Marius Manole. Cine le-ar fi putut reprezenta mai bine decat un artist care in 13 ani de cariera a intruchipat nu mai putin de 53 de personaje?

"Suntem foarte incantati ca marele artist Marius Manole, pe care il apreciem foarte mult, este ambasador Don Papillon si speram ca si papioanele create sub acest brand sa aiba o cariera la fel de prolifica precum inspiratul lor ambasador", au declarat Gigi Vasilache, breslasul si Alexandru Bucur, arhitectul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare