Accesorii

#pietre semipretioase #kolok #kolok.ro #pietre pretioase #bijuterii de argint #bijuterii kolok.ro #kolokdesign #magazin online de bijuterii

Kolok te invita sa descoperi minunata lume a bijuteriilor din pietre semipretioase si argint!

Bijuteriile sunt accesorii care pot transforma orice tinuta. Elegante, stilate, uneori chiar nonconformiste, bijuteriile pot pune in valoare personalitatea purtatoarei si stilul sau vestimentar unic si contribui la conturarea unui look desavarsit. Magazinul online Kolok.ro iti propune o incursiune in fascinanta lume a bijuteriilor superbe din pietre semipretioase si argint!

Magazinul online Kolok.ro comercializeaza o paleta larga de bijuterii atent lucrate, precum coliere, lantisoare, brataricerceipandantive si inele, cu pietre semipretioase si pretioase, perle si scoici combinate cu argint, toate fiind produse doar din materiale 100% naturale.


Bijuteriile cu pietre pretioase si semipretioase, perfecte pentru femeia puternica

Cele mai spectaculoase tipuri de bijuterii raman cele cu pietre pretioase si semipretioase, disponibile intr-o varietate de culori si nuante, adesea in combinatii surprinzatoare.

Pentru a reusi sa se plieze pe dorintele si preferintele personale ale fiecarei femei in parte, oferta generoasa si plina de culori a magazinului Kolok.ro include astfel de bijuterii cu rubin, safir, smarald, agate, aventurin, azurit, ametist, calcedonie, carneol, chihlimbar, citrin, coral, crisocola, cuart, dalmatiner, fluorit, granat, hematit, hematit magnetic, howlit, jad, jasp, labradorit, lapis lazuli, malachit, mokait, obsidian, onix, ochi de pisica, ochi de tigru, ochi de soim, piatra sesam, piatra soarelui, piatra lunii, sodalit, turcoaz, topaz, tanzanit, turmalin si unakit.

Unicitatea fiecarei bijuterii in parte, cu coloritul sau specific, se afla intr-o armonie perfecta cu individualitatea fiecarei purtatoare, pe care o ajuta, multumita frumusetii sale, sa isi consolideze increderea in fortele proprii si sa isi atinga, astfel, telurile.


Seturi de bijuterii pentru o tinuta desavarsita

O singura bijuterie poate avea o influenta pozitiva asupra look-ului tau, insa seturile de bijuterii sunt cele iti pot transforma complet tinuta intr-una desavarsita. Kolok.ro te invita sa alegi setul de bijuterii, format din lantisor cu pandantiv si cercei, cu pietrele semipretioase si pretioase care se pliaza pe stilul, personalitatea si chiar zodia ta si care ti se potriveste ca o manusa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare