Accesorii

#culori vara # pantofi vara #pantofi #tendinte vara

Iti plac pantofii? Ce culori nu trebuie sa-ti lipseasca vara aceasta

Cu toc, fara toc, cu imprimeu, uni, cu toc gros sau subtire, decupati sau cu talpa de pluta. Atatea alegeri cand vine vorba de pantofii perfecti. Cum alegi dintre atatea posibilitati? Iata cateva criterii si sugestii:

Pantofii trebuie alesi in functie de ocazie

Cu toc la o seara romantica sau o petrecere, fara la shopping sau cu un toc mic, mai sport la o intalnire cu prietenele sau o iesire in parc, iar lista poate continua. Nu te duci la un garden party cu pantofi cu toc cui decat daca vrei sa faci gauri in gazon. Cum nu mergi la o nunta in tenisi decat daca vrei sa strici petrecerea. Sau daca este o nunta informala.

Mai presus de toate insa, importanta este calitatea si comoditatea, dupa cum explica Viorica Bota, designerul din spatele brandului Botta. Degeaba ai o pereche de pantofi superbi, daca fiecare pas in ei este un chin. "Pantofi creati in atelierul nostru au o insertie speciala - numita Poron - un material care functioneaza ca o perna de spuma pentru picior, astfel pastrand o pozitie comoda a piciorului intreaga zi", explica Viorica Bota. 

Ce culori se poarta vara acesta

Marsala ramane culoarea vedeta a anului 2016. Insa nu este singura. Orhidee ametist, portocaliu casmir, galben mustar si albastru tropical se numara printre culorile pe care ar trebui sa le porti si tu, dupa cum explica Viorica Bota. Cum isi gaseste designerul inspiratia? "Sunt femeie si am fost mereu pasionata de pantofi, iar pasiunea am transformat-o in arta. Inspiratia vine din mici detalii intalnie in viata de zi cu zi: flori, liniste, dragoste", spune cea care a creat ani la rand si pentru brandul Il Passo.  

Fotografii: botta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare