Accesorii

#accesorii 2017 #accesorii toamna #cercei

Invata de la experti ce bijuterii trebuie sa porti toamna aceasta

Asa cum in materie de haine moda este schimbatoare, si cand vine vorba de bijuterii avem de a face cu tendinte specifice noilor sezoane. Trendurile in materie de accesorii sunt utile pentru ca te ajuta sa te joci cu aspectul tau fara sa iti schimbi complet stilul.

 

Editorii Bustle.com au aflat de la Niki Allworth, fondatorul si directorul de creatie al Adornmonde, care sunt bijuteriile elegante si trendy cu care vor iesi vedetele in lumina reflectoarelor in urmatoarele luni. Allworth a evidentiat cinci tendinte in materie de bijuterii pentru sezonul toamna-iarna:

1. Cerceii rotunzi

Cercurile masive au revenit in moda si oricine le poate purta. Indiferent de grosime, acestia sunt un accesoriu care poate fi utilizat la orice tip de tinuta. Sunt incredibil de versatili si iti asigura o nota clasica.

2. Bijuteriile asimetrice

Nu mai e nevoie sa porti doi cercei de-un fel. Poti opta pentru o varianta ceva mai… neglijenta, astfel incat sa faci pereche din cercei de dimensiuni diferite. Asimetria este cheia succesului in acest caz. Cu cat mai simpla tinuta, cu atat vor iesi mai bine in evidenta accesoriile.

3. Coliere delicate

Colierele masive, cu pietre stralucitoare, trebuie puse bine o vreme. A venit momentul pentru colierele delicate, la baza gatului. Un pandantiv vintage prins de un lantisor subtire este la moda acum.

4. Stele si elemente cosmice

In ultimii cativa ani, interesul pentru astrologie a cunoscut revenire in forta, iar acum sunt la moda decorurile cu constelatii, tatuajele cu motive zodiacale si, de ce nu, si bijuteriile cu note cosmice. Semiluna ori stelele sau soarele sunt simboluri ce se vor regasi in colectiile de bijuterii.

5. Formele geometrice

Metalul ia in urmatoarele luni locul oricarui alt material. Vom vedea mult auriu si argintiu, dar si multe forma geometrice, unele chiar suprapuse, dar intr-o nota minimalista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare