Accesorii

#accesorii in tendinte #tendinte #accesorii

Inovatia accesoriilor in tendintele actuale

De cele mai multe ori, stilurile si combinatiile vestimentare sunt considerate o adevarata provocare care ajunge a fi foarte dificil de realizat in mod corespunzator. Armonizarea stilului de imbracaminte cu accesoriile adecvate poate prezenta aspecte complexe si greu de atins.

In acest sens, colectia de bratari Old Skipper este special conceputa pentru a aduce un plus de ajutor pasionatilor de fashion prin caracteristicile fundamentale pe care le presupune. Acestea au dobandit o popularitate deosebita datorita inovatiilor estetice, dar si calitative pe care le aduc.

Autenticitate

Realizate intr-o maniera unica, bratarile Old Skipper prezinta un aspect cu totul original. Spiritul de autenticitate izvoraste din imbinarea unei figuri din lumea aventuroasa a marii cu elemente decorative moderne. Confectionate din franghie nautica sau din piele, acestea reflecta o imagine care transmite un suflu de energie pozitiva, redat de amintirile sezonului de vara si a brizei care se simte pe malul marii.

Stilul autentic este de asemenea dat si de tehnica de realizare care este 100% manuala, avand la baza si o colectie de materiale de inalta calitate.

Diversitate

Un mare avantaj pentru toti cei interesati este ca bratarile disponibile pe oldskipper.ro se gasesc in forme variate. Diversitatea acestora nu se reflecta doar prin prisma gamei cromatice sau a elementelor distincte, ci si prin stilurile variate in care se prezinta.

In primul rand, colectiile de bratari se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care doresc sa isi accesorizeze tinutele cu anumite bijuterii definite de un profil inovator. De asemenea, nici copiii nu sunt neglijati, fiind disponibile modele de bratari atat pentru fetite, cat si pentru baietei, in varianta unisex, care se remarca prin detalii dinamice si pline de culoare.

Intreaga gama de bratari din franghie nautica cuprinde categorii ce pot multumi orice gusturi. Cele casual se remarca prin faptul ca ofera anumite caracteristici care sunt adecvate in orice ocazii si care fac posibile numeroase combinatii moderne si spontane.

Alternativa eleganta aduce un aer mult mai rafinat care este conturat de nuante mai stinse si care se incadreaza perfect pentru a fi purtate la orice evenimente cu tenta mai sofisticata, dar si la tinutele de zi care impun nevoia de eleganta si rafinament. Bratarile office prezinta anumite aspecte asemanatoare celor elegante si care sunt potrivite unui stil de imbracaminte mai selectiv sau usor capricios. Pentru tinutele cu un aspect putin mai sobru sunt recomandate in mod special aceste modele, care ofera un plus de personalitate si de echilibru in imagine.

Latura petrecareata nu este uitata, ci chiar este evidentiata corespunzator. Cu ajutorul unor culori stridente si de impact, bratarile din aceasta categorie fac furori pe mana oricarui purtator sau purtatoare redand o nota speciala de stralucire si arta.

Calitate si rezistenta

Calitatea produselor oferite de Old Skipper reprezinta unul din atributele fundamentale care sunt urmarite in realizarea lor. Materialele utilizate sunt franghia nautica si pielea, care asigura o rezistenta absoluta. Elementele responsabile cu sistemul de inchidere sunt fabricate din otel inoxidabil care este cunoscut pentru trainicia pe care o prezinta.

Factorii externi cu care intra in contact nu reprezinta o problema care ar putea afecta rezistenta lor. Colectia pentru copii este marcata de un nivel de rezistenta cu atat mai mare, pentru a nu se degrada sau distruge in urma jocurilor sau actiunilor pe care ei le-ar putea efectua.

Stilul estetic

Estetica ireprosabila a acestor bratari este asigurata intr-o mare masura de stilul nautic care se remarca in mod apreciabil. Design-ul nautic este foarte pretuit, mai cu seama in aceasta perioada care da startul sezonului de vara si a vacantelor petrecute pe litoral.

Stilul acesta sustinut si de ancora metalica permite combinatii care sa se conformeze intr-o maniera magistrala trend-urilor actuale, marcand si o particularitate de originalitate.

Pentru toti cei care apreciaza stilul si aspectul artistic al bratarilor Old Skipper, in cadrul site-ului www.oldskipper.ro sunt disponibile si colectii de brelocuri care pot realiza accesorizari surprinzatoare cu vestimentatia, gentile, bijuteriile, pantofii sau cheile de la casa ori de la masina.

Varietatea acestor accesorii atrage un numar cat mai mare de cumparatori, gasind modele pentru orice gust sau preferinta. Aceasta gama de bratari sau brelocuri poate reprezenta pentru multi si o alternativa reusita de a oferi un cadou cuiva drag, surprinzand astfel prin originalitate si bun gust.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare