Accesorii

#stil # imprimeuri vara 2012 #imprimeu leopard #imprimeuri 2012 #tinute imprimeu leopard

Imprimeul de leopard: 5 moduri noi de a-l purta

Imprimeul de leopard ramane una dintre cele mai puternice tendinte ale momentului, pe care o poti adopta si in alte moduri decat un costum intreg, opulent. Poti introduce acest stil seducator in tinute prin accesorii, rochii si incaltaminte. Iata 5 moduri noi de a purta imprimeul de leopard.

Vara 2012 nu a asternut un con de umbra asupra imprimeului animalier, in ciuda vremii indelungate de popularitate de care s-a bucurat. Dintre toate tipurile de blana in voga, cea de leopard pare sa fie preferata de cea mai mare parte a iubitoarelor de moda.

Daca nu esti sigura asupra regulilor de purtare a corecta a imprimeului de leopard, sfaturile de mai jos ti se vor parea cu siguranta utile.

1. Accentueaza-l

Daca vrei ca toata lumea sa observe ca ai adoptat aceasta tendinta fierbinte, accentueaza imprimeul de leopard pastrand restul tinutei intr-o nota discreta. Negrul este grozav pentru un fundal subtil, insa la fel de bine functioneaza si alte nuante, precum rosul, albul sau verdele deschis. Fii indrazneata, insa mentine monocromia atunci cand porti geanta, pantofii sau vesta imprimata cu acest motiv.

2. Amesteca imprimeurile

Daca pana acum regula de aur in moda era sa nu amesteci niciodata doua tipuri diferite de imprimeuri, in 2012 ti se permite acest lucru. Ai grija, totusi, ca unul dintre ele sa fie mult mai putin dominant decat celalalt, altfel risti o gafa vestimentara de proportii.



Foto: millionlooks.com

3. Accesoriile indraznete

Creatorii de moda mai recomanda purtarea imprimeului de leopard cu accesorii indraznete, in nuante tari. Totusi, mentine un echilibru vizual adaugand combinatii de alb si negru, daca celelalte nuante sunt coplesitoare pentru ochi.

4. Imprimeul subtil

Poti introduce blanita leopardului in tinutele tale cu mai multa subtilitate, daca designul clasic nu te reprezinta. Alege o esarfa cu imprimeu care aminteste prin forma de acest model, insa vine in nuante nespecifice. Combinatia rosu-gri este o idee buna in acest sens.

5. Culori neconventionale

Nu este o noutate ca imprimeul de leopard sa vin in culori neconventionale (albastru, mov), deci ia in calcul aceasta varianta daca vrei sa scapi de eternul maron.



Foto: millionlooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului