Accesorii

#ceasmania #cadou #ceas #ceasmania.ro #cadou valentine's day

Idei de cadouri pentru el si ea de Valentine’s Day – Setul GUESS GREENWICH

Luna februarie este luna iubirii, luna indragostitilor si a cadourilor, asadar trebuie sa o intampinam cu o fericire debordanta, si plini de entuziasm in gasirea cadoului pentru persoana iubita.

Cu totii stim cat de greu este sa alegem un cadou, cu atat mai mult daca o facem pentru o persoana importanta noua, si pe care de altfel vrem sa o impresionam.

Intrebarile frecvente care apar in mintea tuturor atunci cand vine vorba despre cadouri, sunt legate de diverse subiecte ce stau in stransa legatura cu cadoul propriu zis.

Care ar fi cadoul potrivit?!

Oare o sa-i placa?!

Daca este vorba despre o haina sau o pereche de pantofi, oare va fi pe masura sa?!

O gramada de intrebari fara raspuns ce nu fac altceva decat sa ne ingreuneze si mai mult treaba, asadar trebuie sa ne gandim la ceva simplu, de efect si in acelasi timp pe placul partenerului.

Pentru a va face misiunea mai usoara, guess Romania vine in ajutorul dvs, si va propune sa alegeti din multitudinea de ceasuri si numeroaselor modele pentru a alege pe cel ce-l considerati potrivit persoanei iubite.

Ganditi-va putin, nu e ceasul un cadou perfect de Valentine’s day? Nu trebuie sa-ti faci griji ca nu o sa-i placa, se poate chiar sa aiba nevoie de el, iar daca vorbim despre masura, nici aici nu trebuie sa ne facem griji.

Cu toate ca se spune ca femeile sunt cele ce sunt greu de multumit, stim cu certitudine ca nici barbatii nu sunt mai prejos, asa ca e bine de stiut ca pe site-ul nostru oficial Ceasmania.ro poti gasi cele mai noi modele ceasuri barbatesti si il poti uimi intr-un mod foarte frumos.

Si daca vrei sa faci un cadou atat pentru persoana iubita cat si pentru tine, atunci ar fi bine sa-ti achizitionezi setulde ceasuri, compus dintr-un ceas de dama si un ceas barbatesc, iar sa poti face momentul si mai romantic, si mai frumos pentru amandoi, pentru ca amandoi veti avea parte de un cadou,iar prin gravarea lor sau prin simplul fapt ca ca aveti amandoi acelasi model de ceas, cu siguranta ziua va ramane memorata ca o zi a indragostitilor reusita pentru ambii parteneri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare