Accesorii

#stil #tendinte primavara 2012 #gulere #gulere primavara 2012

Gulere pretioase pentru primavara 2012

Bluzele si rochiile tale banale pot fi din nou piese senzationale in garderoba daca le asortezi cu gulere pretioase, un accesoriu extrem de popular in primavara anului 2012. Primavara bate la usa, temperaturile sunt in continua scadere, iar tu visezi cu ardoare la momentul in care sa iti reiei tinutele deosebite, de "vreme buna". Iata ce optiuni ai in acest sens.

Chiar daca in Romania nu sunt foarte populare, gulerele pretioase iti pot reanima aparitiile vestimentare cat ai zice "wow". Sunt feminine, elegante, stralucitoare si inedite - exact asa cum ne plac noua, fetelor, sa fie. Esti curioasa sa vezi despre ce vorbim? Iata noii tai asi din maneca, mai exact din garderoba, perfecti pentru a te insoti in aceasta primavara:

Gulerul amerindian

Inchipuie-ti cum ar fi sa scoti din anonimat o bluza neagra, pe care o porti din comoditate desi nu are nicio sclipire, cu acest guler cu model amerindian, in superba combinatie de bej si negru. Nu vei avea nevoie de nimic altceva pentru a starni invidia celor din jur!

Foto: refinery29.com

Gulerul art-deco

Dedicat exclusiv firilor nonconformiste, cu preferinte futuriste, acest guler denumit "art-deco" imbina avangardismul cu eleganta, intr-un mod total neasteptat.

Gulerul indian

Acest guler-colier supradimensionat, cu pietre opulente si design inedit, poate fi purtat doar la evenimentele speciale din cadrul serii. Daca aceasta varianta este prea extrema pentru tine, poti pastra stilul, rezumandu-te la elemente mai discrete (in special culori).



Foto: refinery29.com

Gulerul etnic

Imprimeurile si modelele inspirate din motivele vestimentare ale diverselor popoare ale lumii se numara printre tendintele de top ale primaverii, de aceea un guler cu aceste caracteristici ar fi o optiune deosebit de inspirata pentru sezonul cald. In plus, nuantele vii, precum verdele crud si oranjul-mandarina, sunt extrem de populare in aceeasi perioada.

Gulerul retro

Asa cum probabil te asteptai, gulerul cu model retro nu putea sa lipseasca din lista, cata vreme stilul vintage face furori la Hollywood si nu numai.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului