Accesorii

#genti dama # posete de dama #genti toamna #genti toamna 2011 #portofele #geanta dama

Gentile recomandate de Kate Moss toamna aceasta

Cum vara incepe sa se indeparteze usor, atentia femeilor se indreapta tot mai mult spre ultimele tendinte in moda si asupra creatiilor noi care sa le inspire stilul vestimentar in aceasta toamna in materie de haine si genti .

Colectiile lansate de vedete in ton cu sezonul in curs reprezinta o alternativa demna de luat in seama, mai ales daca vorbim despre supermodelul Kate Moss, un adevarat fashion icon al momentului.

 

Ce ne recomanda Kate Moss?


Kate nu a lasat ca nunta cu partenerul sau Jamie Hince sa stea in calea pasiunii sale pentru moda si s-a implicat intr-o colaborare inedita cu brandul Longchamp pentru o linie de genti fabuloase pentru sezonul rece.

Creatiile au un aer subtil britanic si combina intr-un mod inteligent latura estetica si functionalitatea in dozele cele mai potrivite.

Daca ti-a placut trendul colorat in materie de genti vara aceasta, afla ca tendinta ramane valabila si pentru sezonul viitor, intrucat se urmareste in continuare revitalizarea tinutelor clasice.

Cataramele si curelele specifice ghiozdanelor din piele sunt detaliul-cheie al colectiei. Culorile aprinse, insa combinate in variante elegante, imprimeurile cu tematica animala si aplicatiile din blana vor combate cu siguranta monotonia din viata ta.

Spatioase si totusi foarte feminine, gentile propuse de Kate Moss sunt foarte practice, simple si rafinate. Forma geometrica si volumul mediu iti permit sa depozitezi toate lucrurile de care ai nevoie, in timp ce detaliile fac diferenta.

Orienteaza-te dupa modele asemanatoare si incearca variante indraznete din punct de vedere cromatic, precum rosu aprins, vernil, albastru sau bordo.

Foto: becomegorgeous.com


Nu-ti neglija nici portofelul


Portofelul poate fi la fel de important ca si accesoriu, chiar daca nu este expus in aceeasi masura.

Cauta modele din piele intoarsa , cu format dreptunghiular si fermoar, in nota indrazneata de culori si imprimeuri aliniate tendintelor sezonului.

Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont toamna aceasta este ca trebuie sa eviti cu orice pret banalul negru, bej, maron sau gri. Culorile vii, puternice si curajoase sunt must-have-ul momentului!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare