Accesorii

# incataminte # flatforms # cum te incalti #tendinte 2015 #balerini #tenisi

Flatforms - cum si cu ce ii porti

O noua moda isi face loc in aceasta vara si la noi printre amatoarele de confort chic. Flatforms - o combinatie intre tenisi, balerini si platforme - ceea ce ii face versatili si usor de asortat. Iata cum ii poti purta!

Flatforms cu rochii de vara sau pantaloni scurti 

Alege o pereche de flaforms precum cei de mai jos in combinatie cu o pereche de pantaloni scurti uni si un top cu accente aurii pentru a iesi in evidenta la o iesire cu prietenele. Combinati cu o rochita fluida pot fi purtati cu succes si intr-o zi casual la birou. 

Flatforms cu dantela 

Cand adopti o tinuta sport, dar totusi vrei sa ai si acel "ceva", poti combina o pereche de flatforms albi cu sosete cu dantela. Poti purta o rochie-camasa din jeans sau pantaloni scurti si un tricou funky. 

Flatforms cu jeansi sau colanti cu imprimeu 

Iesi in evidenta cu acesti flatforms oxford argintii de la Mishka.ro care se potrivesc de minune cu o pereche de colanti cu imprimeuri geometrice sau cu niste skinny jeans. Poarta si o geaca de piele in zilele racoroase si un plic supradimensionat pentru un contrast care va atrage privirile. In sensul bun!

Flatforms pretiosi cu rochii boeme

Poti purta acesti flatforms catifelati, intr-o culoare seducatoare, cu o rochie de vara, romantica. Daca ai picioarele lungi si subtiri, opteaza pentru varianta cu barete, mult mai sexy, insa daca ai picioarele scurte, e de preferat varianta fara barete, care alungeste. 

"Flatforms sunt noua moda in materie de incaltaminte comoda si stilata in acelasi timp, sunt acei pantofi care te vor ajuta sa te faci remarcata intr o zi obisnuita. Pot fi purtati la rochii volatile de vara, dar si la skinny jeans sau boyfriend. Merg la fel de bine la pantaloni ori fuste scurte. Totodata, flatforms sunt pantofii ideali pentru persoanele care au probleme cu spatele ori platfus si isi doresc tocuri sau platforme inalte si nu pot purta", a explicat Cristina Baciu, de la Mishka

Foto: Mishka, Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului