Accesorii

#echipament sportiv #articole sportive

Fidelizam clientii inSPORTline - magazin online articole sportive

Fie din motive pur estetice, din dorinta de a pierde cateva kilograme, fie pentru a va modela musculatura sau doar pentru ca doriti sa faceti miscare, pe inSPORTline veti gasi o gama diversificata de produse de calitate de la benzi de alergat, biciclete eliptice, echipament aerobic, aparate multi-funcționale, aparatura de uz casnic si pana la aparate fitness profesionale, perfecte pentru salile de fitness.

 

Crearea unui cont de client pe site-ul inSPORTline va ofera o serie de facilitati, astfel incat veti fi mereu la curent cu noutatile aparute si cu reducerile si ofertele disponibile pe site. Deoarece dorim ca toata gama noastra de clienti sa fie multumita si pentru ca dorim sa ne aratam aprecierea pentru fiecare client in parte, indiferent de produsul achizitionat si suma cheltuita pe acesta, echipa inSPORTline ii fidelizeaza pe acestia cu puncte de fidelitate ce pot fi transformate in bani.

Achizitionarea de articole sportive online prin intermediul magazinelor de acest gen este o varianta foarte facila si comoda de a intra in posesia echipamentui de fitness pe care il doriti. Doar la cateva click-uri distanta aveti acces la numeroase produse, avand varianta de a verifica stocul de produse in timp real. Dupa cum bine stiti review-urile sunt foarte importante in orice domeniu si nici magazinele online de articole fitnees nu fac exceptie. Parerile fiecarui client sunt foarte importante si cantaresc destul de mult in luarea unei decizii atunci cand doresti sa achizitionezi un echipament sportiv. Asadar, puteti sa verificati parerile celor care deja au achizitionat produse de pe acest site si s-au declarat multumiti de calitatea chipamentelor de fitness si poti afla in ce masura au fost de ajutor fiecarui client in functie de motivul pentru care a fost achizitionat.

Asa cum specificam anterior si speram ca v-am atras atentia, punctele de fidelitate se transforma in bani. Clienti fideli au ocazia de a acumula puncte de fidelitate ce se acorda in urma achizitionarii produselor disponibile pe site. In functie de suma comenzii, cu cat este mai mare aceasta, cu atat se vor acumula mai multe puncte. Valoarea unui punct de fidelitate echivaleaza cu 0.01 RON. Astfel, daca se va plasa o comanda in valoare de 200 lei, se vor obtine 200 puncte de fidelitate ce pot fi transformate intr-un cupon de 2,00 lei. Acest cupon de reducere va putea fi folosit la urmatoarea comanda efectuata, care trebuie sa fie in valoare de minim 100 lei.

Punctele de fidelitate se vor schimba in cupoane, pe care aveti posibilitatea sa le folositi pentru a obtine un discount la o viitoare comanda, chiar si pentru produsele ce beneficiaza deja de discount, fiind la promotie. Punctele pot fi folosite in decurs de 1 an, iar in cazul unei comenzi efectuate asupra careia v-ati razgandit si doriti sa o anulati, si punctele de fidelitate vor fi anulate. Daca dispuneti de mai multe cupoane, acestea pot fi folosite toate pentru o centru o comanda, cu precizarea ca nu se poate folosi acelasi cupon de mai multe ori.

Pasii in vederea utilizarii punctelor de fidelitate:

  1. se transforma punctele de fidelitate obtinute din comenzile precedente in cupoane;
  2. in pagina de efectuare a comenzii, se va introduce codul cuponului/cupoanelor la sectiunea “voucher”;
  3. se va apasa butonul “aplica”, finalizandu-se astfel comanda.

Prin intermediul contului creat pe inSPORTline puteti vizualiza in orice moment numarul punctelor de fidelitate si cupoanele de reducere detinute de dumneavoastra ca si client, intrand la rubrica “Punctele mele de fidelitate”.

Ne puteti gasi in Strada Apuseni nr.1, Deva, jud. Hunedoara sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0377 101 449 pentru comenzi sau orice tip de informatii necesitati despre produsele noastre. Va punem la dispozitie adresele noastre de e-mail: comenzi@insportline.ro, comenzi@insportline.ro si va invitam sa ne urmariti si pe pagina noastra de Facebook: InSPORTline Romania https://www.facebook.com/insportlineRomania/.

Pentru serviciul clienti, intrati pe pagina noastra de contact si urmati pasii aferenti. In cel mai scurt timp un consultant al nostru va lua legatura cu dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare