Accesorii

#pantofi stiletto #pantofi #stil feminin

Farmeca toate privirile cu pantofi stiletto memorabili

Secretul sta in detalii, iar detaliul care subliniaza oricare tinuta reusita este recunoscut de toate femeile ca fiind reprezentat de perechea potrivita de incaltaminte. Indrazneste sa te simti confortabila si sa te bucuri de frumusetea acestor pantofi stiletto considerati un tip prolific de incaltaminte, datorita tocului si formelor sale.

Datorita numeroaselor modele de pantofi disponibile in magazinul LaScarpa, trebuie sa ai in vedere ca cea mai confortabila caracteristica a acestora, pe langa designul pretios si calitatea, este pretul convenabil.

In primul rand, de ce prolifici?

Pentru ca modurile in care pot fi purtati sunt unele dintre cele mai variate. Fie ca optezi pentru un model dama Katya roz eleganti, din piele naturala care pot fi purtati la un cocktail party, dar se pliaza perfect si pe o tinută street-style sau una cat mai casual, pana la extrema reprezentata de zona couture.

Fie ca optezi pentru modelul Ania rosu elegant, care te prezinta drept o femeie puternica si hotarata pe sine, nu ai cum sa dai gres. Nu mai vorbim despre diferitele ocazii in care tu vei face senzaţie, cum este si situatia romanticului first-date!

Nu ii purta pe plaja sau la un drum lung. Pantofii sunt pretiosi si facuti pentru ocazii speciale!

Tocul inalt, elegant, are capacitatea de a schimba intreaga tinuta, inaltand si subtiind silueta. Astfel, ei devin din pantofii pe care ii incalti, pantofii care te imbraca, care dicteaza tonul siluetei.

Numai purtand un astfel de toc inalt si subtire, iti schimbi postura, care determina la randul sau, schimbarea atitudinii si aparitia increderii. De cate ori frumusetea nu a trebuit sa plateasca tribut acestor incaltari de mare efect?

Un model de invidiat

In gama oferita de LaScarpa intalnim si modelul Vess, o optiune pentru cele care nu se feresc de extravaganta.

Imbraca-te intr-o rochie lejera, vaporoasa si poarta acesti pantofi. Nu ai cum sa nu te faci remarcata! Designul este unul facut special pentru a-ti pune in evidenta forma gambei.

Combinatia negrului cu auriul denota lux, putere și somptuozitate. Modelul este unul complex, avand botul ascutit, clasic, dar continuandu-se in partea superioara cu o retea de benzi care deseneaza o sanda sofisticata.

Poarta-i la evenimentele glossy si classy. Vei fi în centrul atentiei! Nu te feri sa-i asortezi la o pereche de jeanai strânsi pe picior cu terminatia deasupra gleznei.

De ce reprezinta principala achizitia din acest sezon?

Pentru ca acesti pantofi sunt achizitia tuturor sezoanelor. Sunt o piesa basic ce nu ar trebui sa lipseasca din colectia ta! Cu alte cuvinte, o femeie stie ca aceasta pereche de pantofi cu toc inalt sunt printre cele mai importante incaltari, tot asa cum little black dress este printre rochii un must-have.

Poarta o haina cu un croi simplu, clasic, si vei atrage privirile la birou precum o veritabila si incantatoare femeie de afaceri. Sunt piese-basic pentru un singur motiv: acesti pantofi sunt in stare sa creeze un styling in sine, de neuitat.

Date de contact

Acceseaza chiar acum website-ul magazinului online lascarpa.ro si vizualizeza toate categoriile de incaltaminte disponibile.

Pentru comenzi si informatii suplimentarea suna la numarul de telefon: 0752 722 772.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare