Accesorii

#geme #accent bijuterii #accent #bijuterii

Familia de geme pentru sezonul primavara/vara 2015 la Accent Bijuterii

O femeie moderna este atenta la detalii. Iar anul acesta, o mare importanta se da culorilor. Accent Bijuterii iti propune tocmai acele accesorii in trend pe care le vei putea asorta tinutelor tale si cu care nu vei trece neobservata.

Marsala

Marsala a fost desemnata de celebrul Institut Pantone drept culoarea anului 2015. Specialistii o definesc ca pe o nuanta robusta si bogata, pamantie, un rosu asemanator vinului din regiunea Marsala, Italia.

Nuanta este cu adevarat fascinanta si bogata in semnifiatii, imprima energie, forta, dar in acelasi timp feminitate si confort.

Culoarea anului la Accent Bijuterii – Marsala. Designerii de bijuterii au inclus rapid in colectii piese care contin aceasta nuanta puternica. In familia de geme pentru sezonul primavara/vara 2015 ea se regaseste in special prin intermediul granatului, cornalinei sau al turmalinei. Sunt pietre pretioase purtate de mii de ani ca talismane impotriva raului.

Accesoriile cu nuante marsala de la Accent Bijuterii vin intr-o gama variata, de la cercei, la pandantive, inele si bratari. Datorita culorii cameleonice toate sunt usor de asortat aproape oricarui tip de tinuta, dar si oricarui tip de ten, indiferent de trasaturi.

Blue topaz

Tot Pantone a ales si culorile complementare nuantei Marsala. Printre ele se numara si blue topaz. E deja binecunoscut faptul ca topazul albastru este cea de-a doua gema ca popularitate dupa safir. Topazul albastru este o piatra rara foarte frumoasa, cu o gama variata de nuante vii, stralucitoare.

Bijuterii din argint cu blue topaz la Accent Bijuterii. Un inel din argint cu blue topaz poate fi alegerea perfecta pentru o cerere in casatorie, la fel cum un pandantiv cu aceasta piatra pretioasa fatetata asemenea unui diamant este un accesoriu delicat pentru o tinuta de ocazie. Toate acestea si multe alte accesorii le gasesti pe site-ul comaccent.ro.

Smarald

Verdele smarald este o alta nuanta care se potriveste foarte bine alaturi de Marsala. Spre exemplu, la o rochie de seara in nuanta visiniu inchis un set de bijuterii cu smaralde va face perechea ideala. Si asta intrucat verdele smarald este o culoare ispititoare si sexy, in vreme ce marsala te invaluie in mister.

Bijuterii din argint cu smarald la Accent Bijuterii. Verdele intens al smaraldului evoca tocmai nuantele naturale ale primaverii si simbolizeaza dragostea si reinvierea. Din acest motiv, smaraldul a fost inclus si el in familia de geme pentru sezonul primavara/vara 2015 al colectiei Accent Bijuterii. Bratarile, inelele, cerceii sau pandantivele cu smarald natural in diverse nuante vor deveni rapid accesoriile tale preferate.

Cianit

Cianitul este o piatra semi-pretioasa care are o nuanta albastru deschis si un aspect translucid, sticlos. Se spune despre cianit ca este ideal de purtat pentru armonie si meditatie, intrucat nu acumuleaza energii negative. In plus, culoarea pune un accent dramatic, rece, pe nuanta calda de Marsala.

Bijuterii din argint cu cianit la Accent Bijuterii. Albastrul transparent al cianitului este extrem de elegant, de sofisticat, iar piatra poate fi purtata cu usurinta la un pandantiv sau la cercei din argint. Accent Bijuterii iti ofera o gama larga de bijuterii cu cianit, de la modele sofisticate, pana la piese cu aspect retro. Trebuie doar sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tau.

Alege Accent Bijuterii pentru cel mai potrivit cadou

Datorita experientei de aproape un sfert de veac in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit, ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44, sector 1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul iti ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist iti sta la dispozitie.

Comaccent iti ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda ta.

Accent Bijuterii
//comaccent.ro/
021 317 41 11

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare