Accesorii

#parfumexpress.ro #concurs #parfum #castiga un parfum #parfum preferat

Dezvaluie care este parfumul tau preferat si ParfumExpress.ro te premiaza!

Puternic sau delicat, floral, fructat sau oriental, parfumul este accesoriul care iti completeaza orice tinuta, de zi sau de seara, si iti ofera stilul si eleganta pe care cauti sa le obtii. Si fiindca parfumurile sunt si pasiunea ta, te invitam la concurs: dezvaluie-ne care este parfumul tau preferat si ParfumExpress.ro te premiaza!

ParfumExpress.ro este magazinul care iti ofera zi de zi doar parfumuri originale, ale celor mai cunoscute si apreciate marci la nivel mondial, la preturi cu 40%-50% mai mici fata de magazinele clasice!

Cu o gama de produse in permanenta expansiune, ParfumExpress.ro iti promite sa iti puna mereu la dispozitie parfumurile pe care ti le doresti, pentru femei si pentru barbati, in ambalaje individuale sau in seturi ideale pentru cadouri! Consultand saptamanal oferta magazinului online, vei fi mereu la curent cu ultimele noutati si promotii!

Pe langa oferta generoasa de parfumuri, ParfumExpress.ro iti propune si o paleta larga de produse cosmetice, de make-up, ingrijire a parului si wellness, de la producatori renumiti care acorda o atentie sporita deopotriva frumusetii si sanatatii tale.

Participa la concursul ParfumExpress.ro!

ParfumExpress.ro, parfumeria ta online cu preturi incredibile, te invita sa participi la concurs si ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii puse la bataie: un parfum Terre D'Hermes EDP 75 ml , Cacharel sau Salvatore Ferragamo!

Cum te inscrii?

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in competitia care te poate desemna castigatorul unui parfum este sa raspunzi la intrebarea "Care este parfumul tau preferat?" si sa iti lasi adresa de e-mail pentru a putea fi contactat!

Concursul se desfasoara de-a lungul a trei saptamani, magazinul online ParfumExpress.ro punand la bataie in fiecare saptamana cate un parfum care va ajunge in posesia celui mai norocos dintre participanti!

Inscrie-te chiar azi in competitia care te poate face castigatorul parfumului pe care il iubesti!

 

Castigatorii concursului sunt:

alexandru.popi
rusudorina287
Snow Candy

Felicitari!

 

 

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului