Accesorii

#sandale #modele sandale #sandale cu talpa joasa #sandale dama

Cum sa porti sandale cu talpa joasa in aceasta vara

Sandalele cu talpa joasa reprezinta confortul de care orice femeie are nevoie in sezonul cald. Sandalele cu talpa joasa sunt usor de asortat tinutelor casual, dar si celor chic. Acestea pot fi purtate in combinatie cu rochii, fuste, pantaloni scurti, lungi sau trei sferturi. Fara pic de efort, poti avea o tinuta care sa atraga toate privirile, chiar si atunci cand porti sandale cu talpa joasa.

1. Sandale cu talpa joasa si rochii

Rochiile vaporoase pot fi purtate cu sandale cu talpa joasa si poti arata demential in aceasta tinuta, mai ales daca porti accesoriile potrivite. Alege sandale cu talpa joasa cu elemente aurii  si accesorizeaza tinuta cu bijuterii metalice, de dimensiuni mari.

2. Sandale cu talpa joasa si pantaloni scurti

Imbraca o camasa din matase, o pereche de pantaloni scurti si cea mai simpla pereche de sandale cu talpa joasa pe care o poti gasi. Vei avea astfel outfitul perfect pentru o zi caniculara de vara. La aceasta tinuta poti accesoriza o geanta de dimensiuni mari si un colier voluminos din margelute colorate.

3. Sandale cu talpa joasa si jeansi

Daca esti o fana inraita a jeansilor si nu vrei sa renunti la ei nici in perioada de vara, ii poti purta in combinatie cu tricouri cu mesaj si sandale cu talpa joasa, intr-un model deosebit de simplu si confortabil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare