Accesorii

#cum purtam bijuteriile #bratari #inele #bijuterii #coliere

Cum sa porti corect bijuteriile!

Bijuteriile sunt accesoriul perfect pentru a da un aspect glamour unei tinute. Ideal ar fi sa porti in general o bijuterie indrazneata, care sa atraga rapid atentia. Aceste tipuri de bijuterii sunt in general ostentative si pline de culoare, insa, in acelasi timp, foarte elegante si rafinate.

De la inele la bratari sau coliere, ai o gama variata de modele de bijuterii pe care le poti purta pentru a-ti completa look-ul. Iata cateva sfaturi importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi bijuteriile:

1. Putin inseamna mai mult

Mai putin inseamna intotdeauna mai mult atunci cand vine vorba despre bijuterii. De preferat este sa alegi o piesa care sa iti incarce ea singura look-ul, si nu mai multe. De exemplu, poti combina o bratara cu cercei sau un colier lung ori cu un inel.

Asigura-te ca alegi insa piesele perfecte, care se imbina armonios. Pentru a obtine un look ideal, foloseste bijuterii care sa aiba aceeasi textura.

2. Accesorii mari pentru haine simple

Evita sa iti achizitionezi bijuterii de mari dimensiuni, pline de sclipici si paiete. Cel mai indicat ar fi sa alegi piese opulente, cu ornamente netede, fara sa le mai asociezi cu nicio alta bijuterie.

O rochie neagra simpla se poate combina cu accesorii mari, cat mai indraznete. Blugii, cu o camasa alba, se potrivesc de minune cu coliere mai lungi si foarte colorate.

Nu ezita ca atentia sa cada pe accesorii. Daca alegi de exemplu, bluze sau rochii fara bretele, pe un umar sau cu decolteu in V este esential sa porti un colier opulent, care sa te scoata in evidenta.

Asigura-te ca atunci cand porti un top intr-o culoare simpla, de preferat este sa alegi si bijuterii intr-o singura nuanta. Niciodata nu vei da gres cu nuante neutre. De asemenea, poti folosi bijuteriile albe, negre sau bej, pentru a adopta un look cat mai elegant.

3. Bijuterii in functie de stil

Alege bijuterii care sa te ajute sa ai un look general foarte echilibrat. Daca vrei sa mizezi pe un stil clasic, elegant, atunci cea mai buna optiune sunt perlele. In schimb, bijuteriile vintage merg foarte bine cu tinute florale, foarte feminine si romantice.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare