Accesorii

# pantofi dama #pantofi #stil feminin

Cum sa iti gasesti perechea potrivita … de pantofi?

Orice femeie isi aminteste cum a inceput pasiunea pentru pantofi, inca din perioada copilariei atunci cand proba cu entuziasm sandalele cu toc ale mamei. Ei bine, in timp, aceasta pasiune, ca orice alta poveste romantica, s-a transformat cu succes intr-o dragoste care cu fiecare pereche de pantofi achizitionata aduce o bucurie mai mare in viata unei femei. Si cine mai are nevoie de barbati atunci cand are in dulap niste tocuri atragatoare?

Ce efecte au pantofii asupra femeilor?

In mod cert, cu fiecare pas o femeie poate sa isi impuna prezenta intr-un anume loc. Dar pentru ca la ora actuala, in special in domeniul business, femeile au acelasi statut ca si reprezentantii sexului opus, aceasta caracteristica trebuie sa fie remarcata nu doar prin atitudine, ci si prin aspectul fizic. Ei bine, avantajul doamnelor sau domnisoarelor este o pereche de pantofi dama pe cat se poate de eleganti care completeaza in totalitate o tinuta office, cu un plus de feminitate si eleganta.

Atunci cand incalta o pereche de pantofi potriviti, comozi, dar si impunatori ca design, orice reprezentanta a sexului frumos capata mai multa incredere in sine. Nu este un fapt necunoscut acela conform caruia terapia femeilor, indiferent de starea in care se afla, este achizitia unei perechi de tocuri elegante.

De unde ne cumparam pantofii si cum sa alegem perechea ideala?

Daca in trecut femeile cumparau o pereche de tocuri inalte doar pentru a accesoriza o tinuta, acest fapt face parte din categoria amintirilor, intrucat acum o intreaga vestimentatie este aleasa in functie de articolele de incaltaminte.

Bineinteles, doamnele si domnisoarele interesate de noutatile fashion vor sti exact asupra caror astfel de produse trebuie sa se indrepte intr-un magazin de pantofi.

De ce pantofii de dama eleganti sunt preferati de femei? Pentru ca merg perfect cu orice categorie de tinuta, astfel:

1. Tinutele de petrecere: indiferent daca este vorba despre o rochie lunga sau una scurta, in mod sigur o pereche de pantofi din piele, cu un suport stabil, vor permite flexibilitate maxima pe ringul de dans. De asemenea, o astfel de tinuta va iesi din anonimat la orice ocazie speciala.

2. Tinute office si business: atunci cand lucrati intr-un mediu pe cat se poate de formal, iar codul vestimentar impune adoptarea stilului cat mai office (aici se includ categoriile precum cabinetele de avocatura, cabinetele medicale, corporatii, invatamant si altele similare), o pata de culoare poate fi cu usurinta incadrata cu ajutorul unor pantofi de dama calitativi.

3. Tinute casual, insa smart: desi inainte se obisnuia ca o pereche de pantofi eleganti sa fie purtati doar la o tinuta care sa respecte acelasi stil, in ultimii ani observam pe podiumuri, precum si in tinutele vedetelor in viata de zi cu zi faptul ca moda presupune un amalgam de idei asa cum sunt combinarea celor doua stiluri pe cat se poate de inovativ: casual si smart cu ajutorul unei singure perechi de incaltaminte.

Ei bine, atunci cand doamnele si domnisoarele interesate de achizitia unei perechi de pantofi eleganti isi doresc ca aceste produse sa le ofere un plus de creativitate, feminitate, confort, dar si o postura increzatoare in propriile forte, cel mai potrivit magazin este Anna Cori, brand al fabricii de incaltaminte si marochinarie DENIS. De asemenea, procedura de achizitie este acum cu mult mai usoara decat in trecut, cumparaturile online fiind destul de populare cu ajutorul site-ului www.annacori.com.

De ce Anna Cori? Cu siguranta incaltand o pereche de pantofi a acestui brand, orice femeie va experimenta din nou fluturii in stomac si va gasi raspunsul la orice tinuta aparent imposibil de accesorizat. Anna Cori reuseste sa redefineasca in totalitate conceptul de piele de calitate premium imbinata sub forma unui model de pantofi pe cat se poate de fashion, insa pusi la dispozitia femeilor la cele mai atragatoare preturi.

La ora actuala, in departamentul de creatie al acestui brand de top, arta realizarii pantofilor depaseste cu mult imaginatia pasionatelor de moda. Ce femeie nu si-a dorit sa paseasca mai increzatoare, dar mai ales sa fie pe deplin admirata de cei din jur? Intelegand pe deplin cerintele, dar si nevoile doamnelor si domnisoarelor in materie de tinute, Anna Cori le ajuta sa isi gaseasca de fiecare data perechea potrivita, in materie de pantofi. Bineinteles, cu o pereche de pantofi potriviti, orice femeie isi poate gasi si perechea potrivita in dragoste, avand un plus fata de celelalte „competitoare”.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare