Accesorii

#parfum #aroma #cosmetice #apa de toaleta

Cum sa faci parfumul sa dureze mai mult pe piele

Esti innebunita dupa parfumul tau, dar din pacate nu te bucuri de mireasma acestuia mai mult de cateva ore. Fie ca alegi o aroma fructata sau optezi pentru cele orientale, parfumul nu va rezista prea mult pe piele daca nu il "ajuti" putin. Iata cateva trucuri prin care poti face parfumul sa dureze mai mult.

 

1. Foloseste produse pentru corp din aceeasi gama cu parfumul. Daca stii deja care este parfumul tau preferat si il folosesti cu regularitate, achizitioneaza produsele pentru ingrijirea corpului din aceeasi gama cu acesta. Astfel, mirosul parfumului va ramane impregnat in pielea ta pentru timp indelungat. Gelul de dus constituie baza, pentru ca aroma discreta a acestuia se mentine in piele si dupa ce te-ai spalat .

Adauga o lotiune de corp , pentru ca parfumul rezista timp indelungat atunci cand este aplicat pe pielea hidratata. Pentru un plus de confort, adauga in zonele in care stii ca transpiri usor pudra parfumata. Ai grija insa sa nu patezi hainele.

2.  Aplica parfumul dupa ce ai facut dus. Imediat dupa ce ai iesit de sub dus, aplica parfumul. Porii sunt deschisi, iar aroma parfumului se va mentine pentru un timp indelungat.

3. Daca parfumul tau are si un spray in aceeasi gama, aplica putin pe peria de par. Piaptana-te apoi pentru a raspandi mirosul si in parul tau. Astfel, oricine va trece pe lamga tine va simti mireasma placuta a parfumului tau din cap pana in picioare. Un alt truc este sa iti inmoi degetele in parfum si sa ti le treci unsor prin par.

4. Aplica un pic de loctiune de corp sau ulei de masline in locurile in care vrei sa pulverizezi parfum. Mirosul se va mentine un timp indelunagat datorita pielii hidratate.

5. Nu iti freca incheieturile una de cealalta atunci cand aplici parfumul. Aceasta miscare nu va permite parfumului sa se imprime corespunzator in pielea ta. Aplica parfum si asteapta ca zona sa se usuce.

6. Aplica parfumul inainte de a te imbraca. In caz contrar, este posibil ca materialele hainelor tale sa influenteze mirosul acestuia.


7. Aplica parfumul in zonele cheie: incheieturi, pielea gatului, spatele genunchilor. Acestea sunt zone unde circulatia sangelui este intensa, iar parfumul se mentine un timp indelungat pe piele. Nu aplica parfum in spatele urechilor, pentru ca aceasta zona interactionraza cu compozitia parfumului si ii modifica mirosul.

8. Pastreaza parfumul la frigider. Lumina puternica si caldura vor afecta, in timp, mirosul parfumului. Odata desfacut, pastreaza-l in cutia lui, la frigider.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului