Accesorii

#colier #aur

Cum sa asortezi un colier de aur

Colierele din aur scot in evidenta frumusetea unei femei si personalitatea acesteia. In timpurile stravechi, acestea indicau statutul persoanei care le purta. Era un simbol al bunastarii si puterii in societate.

Acum, oricine le poate purta, fie ca e vorba de o ocazie speciala cum ar fi un cocktail sau de o zi obisnuita din saptamana. Lanturile din aur sunt foarte versatile si pot fi purtate atat la serviciu, cat si la o petrecere sau la o sedinta de shopping .

Un lant din aur este o bijuterie care nu se va demoda niciodata si este in acelasi timp accesoriul perfect pentru orice tinuta vestimentara ti-ai propus sa imbraci.

Colierele din aur vin in diferite forme si stiluri. De exemplu, daca vrei un lant care sa exprime bogatia si forta, este indicat sa optezi pentru unul din aur galben si nu din aur alb. Bijuteriile din aur galben presupun o aparitie senzuala si dau o sclipire voluptoasa celei care le poarta. De asemenea, colierul din aur galben arata si mai bine vara, pe pielea bronzata. 

 

Cum alegi un colier de aur ?

 

• In functie de ocazie si moment, opteaza pentru un model simplu in timpul zilei si pentru unul mai pretios si extravagant seara.

• Daca vrei sa accentuezi un decolteu in V indreapta-ti atentia spre lanturile din aur cu o perla la capat sau cu un pandantiv solitar. Aceste piese merg foarte bine si la o bluza cu un decolteu in stil barcuta. Completeaza tinuta cu o pereche de cercei din pietre semi-pretioase colorate.

• Accesorizeaza o rochie fara umeri cu un colier din aur la baza gatului sau un top din matase cu lantisor subtire din aur si un medialon discret.

• La o bluza-camasa alege un colier din aur in V. Ai grija insa sa fie unul subtire care sa exprime eleganta si discretie in acelasi timp. O rochie casual sau o tinuta business vor capata un stil aparte daca le accesorizezi cu un colier din aur impletit.  Alege cerceii si celalalte accesorii in aceeasi nuanta cu lantul.

• Pentru bluzele pe gat, cel mai potrivit este un colier din aur stil cravata. Ai grija insa, daca bluza este foarte colorata, este de preferat sa eviti sa pui pe deasupra bijuterii de acest gen. De asemenea, in functie de grosimea si textura ploverului alege si grosimea lantului. Un lant foarte subtire din aur purtat peste un plover din casmir colorat nu va creea o impresie prea buna.

• La o bluza cu un decolteu patrat cele mai potrivite sunt colierele din aur cu un pandativ care atarna. Forma si lungimea o alegi in functie de dimensiunea decolteului si modelul bluzei.

 

Foto : www.nussberger.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului