Accesorii

#accesorii concerte #alegere accesorii #concerte #accesorii

Cum sa alegi accesoriile perfecte pentru concertele din aceasta vara

Vara, concertele se tin lant! Pentru cele mai multe dintre femei, alegerea tinutei potrivite pentru participarea la un astfel de eveniment este destul de dificila. La fel este si alegerea accesoriilor. Sole Luxury Boutique, vine in intampinarea ta si iti recomanda o serie de accesorii must-have pentru orice femeie care doreste sa-si puna stilul in evidenta in orice situatie.

"Pe masura ce numarul concertelor si evenimentelor muzicale creste si pe plan local, observam ca multe dintre acestea au tendinta de a deveni importante surse de inspiratie pentru pasionatii de moda, tinerii fiind adevarati trend-setteri in materie de stil, accesorii si imbracaminte", a declarat Angela Tiboc, reprezentant Sole Luxury Boutique.

Astfel, odata ce hainele au fost alese, atentia se indreapta catre accesoriile care intregesc tinuta si, totodata, aduc un plus de personalitate si stil. Printre acestea, expertii in domeniu recomanda genti sau rucsaci de mici dimensiuni, ochelari de soare, dar si alte accesorii care ar putea atrage atentia, precum un tatuaj temporar sau bijuterii potrivite cu stilul muzical al evenimentului.

Piele, metal si negru – reteta pentru concertele rock

Indiferent de specificul unui eveniment, exista intodeauna anumite produse pe care trebuie sa le ai la indemana. De la biletul de intrare, pana la telefon si chiar o pelerina de ploaie, toate ar trebui sa incapa intr-un singur suport. Poti opta cu incredere pentru o geanta tip Messenger ori Cross Body, sau chiar pentru un rucsac de dimensiuni reduse.

Mai exact, daca planuiesti sa participi la un concert rock, atunci accesoriile din piele sunt un must-have si iti poti completa tinuta cu o geanta chic semnata Yves Saint Laurent sau chiar cu un pouch decorat cu elemente mate, stralucitoare sau de catifea. Nu in ultimul rand, iti poti indrepta atentia si catre un lantisor a carei forma te va scoate complet din anonimat.

Culori puternice si printuri cu personalitate – trendsetters la concertele pop

Muzica pop a fost intodeauna caracterizata de culoare, voie buna si elemente traznite menite sa seteze trenduri. In acest caz, imaginatia este singurul criteriu, iar optiunile puse la dispozitie pot, cu siguranta, sa raspunda oricarei cerinte. Pentru o nota funky, poti opta pentru accesorii din gama Moschino, a caror culorori puternice si printurile animate transforma orice geanta sau rucsac intr-un accesoriu atipic.

De asemenea, culorile vii pot aparea si la nivelul ochelarilor de soare, in acest caz existand posibilitatea de a opta pentru rame in nuante de roz, verde, mov sau galben.

Nu in ultimul rand, poti opta cu incredere pentru tatuajele temporare. Cu zeci de modele in stil hippie, baroc sau henna, tatuajele temporare sunt un accesoriu must-have al acestui sezon.

"Indiferent de destinatia aleasa pentru aceasta vara, este important ca participantii sa mizeze pe propria creativitate si sa aleaga acele accesorii care se dovedesc potrivite atat pentru evenimentul vizat, cat si pentru stilul personal", a incheiat Angela Tiboc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare