Accesorii

#stil #accesoriu #bentita #vedete

Cum sa accesorizezi o bentita cu stil!

De curand, bentitele si bandanele au revenit pe scena modei, desi dintotdeauna au reprezentat un accesoriu mai mult decat la indemana atunci cand parul nu vrea sa se aseze sub nicio forma. Astfel, cand pur si simplu esti in pana de idei si nici n-ai timp sa-ti faci o mai complicata, alege varianta "cu bentita". In timp record vei obtine un look chic si elegant si vei scapa si de batai de cap.

Cum poti purta aceste ?
Probabil ca te-ai plictisit deja de varianta simpla de scolarita. De ce sa nu te joci putin cu acest accesoriu si sa creezi o imagine demna de revistele de hair-style? Trage cu ochiul la optiunile prezentate mai jos si vei obtine un look impecabil si modern.

Stilul
Adoptat chiar de Nicole Richie, acest trend hippie este din ce in ce mai des intalnit pe podiumurile de prezentare. Sa creezi acest look este simplu. Alege un bentita sub forma de centura aseaza pe frunte si gata. Pentru un look mai chic si boem opteaza pentru o centura brodata din paiete in culori clasice precum maro sau negru.

Hippie dublu
Poti sa alegi sa duci acest trend hippie la un alt nivel. Alege o centura dubla subtire care sa stea pe frunte, asa cum a facut Danielle Lloyd. Pentru o imagine mai de efect, poarta un model din impletitura in culori metalizate precum sau argintiu, stilul metalic este la mare cautare in acest sezon. Vei fi astfel o adevarata zeita romana stralucitoare si extravaganta.

Amy Style
Probabil ca stilul de viata excentric adoptat de cantareata Amy Winehouse nu te reprezinta, insa stilul in care a decis aceasta sa accesorizeze bandanele, mai mult ca sigur ca da. Greu nu este. Ai nevoie doar de o esarfa sau o bandana viu colorata pe care sa o legi sus cu o funda. Si gata, Winehouse ar fi cu siguranta mandra de tine.

Polka Style

Iti mai amintesti de bentitele acelea groase din plastic pe care te obliga mama ta sa le porti cand erai mica ca sa nu-ti intre parul in ochii? Ei bine, acum sigur nu o vei mai face din obligatie, ci din placere. Si asta pentru ca aceste bentite groase si satinate in picatele sau cu figuri geometrice au revenit in tendinte. Sunt perfecte pentru a completa o eleganta si classy asa cum este cea a Venessei Minnillo.

Gossip Girl Style
Si ca tot am amintit de scoala, ce trenduri mai adopta liceenele din ziua de azi cand vine vorba de accesorii? Uita-te la Blake Lively si Leighton Meester . Nu-si vorbesc ele prietenele de bine, dar cu siguranta stiu sa adopte tot timpul un look fabulos, aparent cuminte si inocent, iar aceste bentite sunt exact ceea ce trebuie pentru a creea aceasta imagine.

Lazy Lindsay
Ce este mai linistitor decat sa stii ca intotdeauna ai o esarfa la indemana cu care sa poti acoperi un par ciufulit si imposibil de aranjat. Exact asta a facut si Lindsay Lohan. Urmeaza-i exemplul. Prinde-ti parul intr-o coada, acopera-l cu o esarfa simpla si accesorizeaz-o cu o pereche de ochelari de soare retro cu rame mari. Vei obtine un look lazy a la Lindsay demn de invidiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare